VIDEO „Au mâinile strâmbe”/O dronă ucraineană a scăpat neatinsă după ce a fost atacată de ruși cu două elicoptere și un avion

VIDEO „Au mâinile strâmbe”/O dronă ucraineană a scăpat neatinsă după ce a fost atacată de ruși cu două elicoptere și un avion

Serviciul de Informații al Ministerului ucrainean al Apărării a publicat un video cu o dronă atacată de forțele ruse în vestul peninsulei Crimeea. Aparatul fără pilot s-a întors întreg la bază, deși, potrivit militarilor ucraineni, a fost ținta a două elicoptere de atac și a unui avion rusesc.

„Dronele Direcției de Informații ies din ce în ce mai des nevătămate nu numai după întâlnirea cu apărarea aeriană rusă, ci și din coliziunea directă cu avioane inamice. În videoclip, o dronă ucraineană care zboară în zona Capului Tarkhankut (vestul peninsulei Crimeea - n.r.) este urmărită de două elicoptere de luptă și un avion. În ciuda focului continuu, drona noastră a părăsit «câmpul de luptă» nevătămată și s-a întors teafără la bază.

«Au mâinile strâmbe...», a comentat operatorul dronei”, potrivit Direcției de informații militare ucrainene.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB