VIDEO Auziți și voi cum vorbește BOUL ăsta de la PSD! Așa vorbești și cu MĂ-TA, RÂTANE?

VIDEO Auziți și voi cum vorbește BOUL ăsta de la PSD! Așa vorbești și cu MĂ-TA, RÂTANE?

Țara este la picioarele unor animale care au ocupat Parlamentul României! Toată lumea dezbate moralitatea adoptării de către parlamentarii PSD și ALDE, pe bandă rulantă, și fără noimă, a unor creșteri salariale pe ultima sută de metri, în buza alegerilor. Dar nimeni nu spune cum se comportă aceste animale acolo, în comisii. Și cum discută ei cu reprezentanții Guvernului. În clipul de mai jos veți auzi și vedea un bou de la PSD, deputat de Vaslui, care o umilește pe Iolanda Stăniloiu, secretar de stat. Tot mai jos v-am pregătit și alte amănunte despre această jivină, aproape mai scârboasă ca scârnăvia de Codrin Ștefănescu.

Secretar de stat la Ministerul Muncii, Iolanda Staniloiu l-a rugat pe presedintele comisiei de Munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon (PSD), sa precizeze care sunt sursele de finantare pentru cresterile salariale votate de PSD.  Deputatul PSD a tratat-o insa pe reprezentanta guvernului cu dispret.

Iata dialogul dintre cei doi:

I.Staniloiu: Noi nu am primit aceste amendamente.
A. Solomon: Nici noi, acum le facem.
I. Staniloiu: ….si sa precizati sursa de finantare.
A. Solomon: Bugetul de stat
I. Staniloiu:….si impactul bugetar.
A. Solomon: Devastator.

Apoi Adrian Solomon a invitat-o pe Iolanda Staniloiu sa iasa afara din sala, dupa ce ea a insistat ca nu a primit grila de salarizare. „Va deranjam? Sunteti bunica care ne cearta? Sa nu mai veniti cu aceasta atitudine la comisie ca nu va mai primim.”

Nu este prima oară când acest furuncul uman jignește și amenință

Deputatul de Bârlad Adrian Solomon reușește să întreacă orice măsură jignind o liceană care a ”îndrăznit” să ridice vocea împotriva autorităților locale în decembrie 2015, cerând condiții mai bune pentru transportul în comun din oraș, scria, la începutul anului 2016 Academia Cațavencu. ”Comunistul luminat”, după cum îi place să se numească, a afirmat, într-o conferință de presă că Andra Palmaciu nu ar fi participat la simulările pentru Bacalaureat și că ar prefera să fie mai activă la școală, nu în online:

”Nu mă interesează scrisorile care nu-mi sunt direct adresate. Numai alea de la cabinet mă interesează, care vin cu număr de înregistrare. Nu mă interesează scrisorile către autorități pentru că eu nu sunt autoritate. Eu dețin autoritate de stat, dar numai în sensul pe care mi-l dă mandatul de la popor. Știm că este tineret activ, așa cum este și tineret pasiv. Nu-i nici o problemă, ideea e că unii sunt mai activi în online decât la școală. Și-i păcat să treacă simulările de bacalaureat și tu să te fixezi numai pe online. Noi avem alte informații, că nici nu a participat la simulările de Bac.” - Adrian Solomon.

Înzestrat din plin cu tonul arogant al celui ce pătrunde în politică pentru a-și face un rost și a-și umple conturile, Solomon nu este la primul derapaj de acest gen. Cu ani în urmă l-a amenințat pe Mihai Răzvan Ungureanu că va avea soarta lui Aldo Moro - politician italian asasinat de Brigăzile Roșii în 1978.

În 2007 a angajat o fanfară pentru a-i cânta lui Călin Popescu Tăriceanu marșuri funebre, iar în 2011 l-a numit pe Emil Boc ”șobolan” - ”Eu dacă am ceva de spus lui Boc i-o spun în față de la tribuna parlamentului, nu trebuie să-l fugaresc eu prin oraș sau prin țară. Oricum, șobolanii cand îi vezi e bine să-i calci pe cap că sunt ăia de-ți rod avutul de-o viață.” Presa bârlădeană scrie că Adrian Solomon este în relații bune cu o rețea mafiotă internațională care a dat lovituri unor bănci din Oman și SUA, o parte din banii obținuți fiind folosiți pentru construirea ștrandului din localitate. Tot ziariștii din Bârlad menționează și faptul că ar fi obținut actualul sediu al PSD în urma unor falsuri făcute de fostul primar, C-tin Constantinescu.

Un bufon arogant, un ins excentric ce-și permite aproape orice tip de încălcare a normelor de bun-simț. De la o mătură în doliu cu care s-a prezentat în trecut la o conferință de presă și până la a-i dori lui MRU soarta lui Aldo Moro, pesedistul Solomon utilizează un registru mitocănesc de nivel scăzut.

Aceștia sunt candidații, acesta este nivelul de autobază al politicii autohtone. Oamenii votează cu sârg, orbiți de scamatoriile proaste ale golănașilor de duzină și par să nu ia în considerație simptomele care ar pune în gardă și un umil student de Psihiatrie. Nu este nimic extraordinar, nimic de pe altă planetă. Ne place doar să scoatem gunoaiele de sub preș și să le lăsăm să plutească liber, poate vor reuși într-un final să intre în ochii electoratului care sforăie profund.

Adrian Solomon, pesedistul ce vrea Primăria din Bârlad, se încadrează perfect în șablonul unui mârlete incapabil să realizeze că nu se mai află deloc în pas cu secolul acesta, dar va primi voturi. Ceea ce spune multe despre noi.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!