VIDEO Baciu: 575 de companii private au demarat activitatea de vaccinare a propriilor angajaţi; 91 sunt din domeniul HoReCa

VIDEO Baciu: 575 de companii private au demarat activitatea de vaccinare a propriilor angajaţi; 91 sunt din domeniul HoReCa

575 de companii private din 38 de judeţe au demarat activitatea de vaccinare a propriilor angajaţi, iar dintre acestea 91 sunt din domeniul HoReCa, a declarat joi vicepreşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Andrei Baciu.

"În ce priveşte vaccinarea la operatorii economici privaţi, activitate care a demarat acum câteva săptămâni, până în acest moment avem 575 de companii private care au demarat această activitate din 38 de judeţe, dintre care 91 de operatori privaţi din domeniul HoReCa în 21 de judeţe. Această activitate a fost desfăşurată cu ajutorul a 196 de echipe mobile. Au fost vaccinate 63.856 de persoane, iar dintre acestea 3.867 fac parte din domeniul Horeca. Braşov, Alba şi Bihor sunt judeţele în top", a spus Baciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.



El a adăugat că, în această săptămână, 250 dintre aceste companii vor finaliza activitatea de vaccinare a angajaţilor şi familiilor acestora. AGERPRES/(A- autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...