VIDEO „Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!” Reacţia isterică a unei şoferiţe când e oprită de poliţişti

VIDEO „Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!” Reacţia isterică a unei şoferiţe când e oprită de poliţişti

O şoferiţă s-a înfuriat şi a făcut scandal când a fost oprită şi testată cu alcooltestul. Deşi a recunoscut că a băut o bere, femeia a început să-i insulte pe poliţişti, scrie Adevărul .

Momentele hilare în care femeia se dă în spectacol şi refuză cu îndârjire să colaboreze cu cei de la Poliţia Rutieră au fost filmate şi postate apoi pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

Culmea tupeului la această doamnă care a recunoscut că a băut "o bere" pentru ca „dacă bei o bere, in Germania ai voie sa conduci”. Probabil la fel s-a gândit şi premierul Cîţu când a condus beat, dacă bei 7-8 beri poţi să te urci la volan.
Vizibil deranjată ca si-au permis să o legitimeze, aceasta a inceput sa ii injure pe colegii noştri si sa le ceara sa o lase in pace, intrucat este o persoană a publică. Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noştri după ce consumase alcool şi se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din judeţul Timiş.
Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume”, e comentariul postat de cei de la Sindicatul Europol.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro