VIDEO Barna, „tamponat” la Iași de un cetățean pentru refuzul USR de a intra la guvernare: „Contează doar calculele dumneavoastră?”

VIDEO Barna, „tamponat” la Iași de un cetățean pentru refuzul USR de a intra la guvernare: „Contează doar calculele dumneavoastră?”

Barna, „tamponat” la Iași de un cetățean pentru refuzul USR de a intra la guvernare: „Contează doar calculele dumneavoastră?”
 
Candidatul USR-PLUS la prezidențiale, Dan Barna, a mers la Iași, însoțit de fostul premier Dacian Cioloș, pentru a-și lansa în capitala Moldovei proiectul de președinte al României. Înainte de începerea evenimentului, un ieșean i-a reproșat lui Barna refuzul USR de a intra la guvernare, transmite Ziarul de Iași.

Chiar dacă discuția a fost una aprinsă, ea s-a menținut în limite civilizate.

Ieșeanul l-a îndemnat pe Barna să intre la guvernare alături de liberali.

”Nu-i lăsați pe ăștia singuri de la PNL! Intrați alături de dânșii, de ăștia de la PMP! Riscați, domnule Barna! (…) Dacă ar fi nevoie, eu îmi dau viața pentru țara asta. Dumneavoastră de ce nu vă riscați cariera de politician?”, a spus bărbatul.

Președintele USR s-a apărat afirmând că actuale configurație a Parlamentului nu permite realizarea unor schimbări importante pentru țară. ”Să riști înseamnă să ai o șansă să faci lucruri. Cu acest Parlament, nu este nicio șansă”, a spus Barna.

Explicația nu l-a convins pe moldovean. ”Noi, poporul, când o să contăm pentru  politicieni? Contează doar calculele dumneavostră? Nu-i corect, domnul Barna!”, a continuat el.

Discuția s-a oprit după intervenția deputatei Cosette Chichirău care l-a ”extras” pe Barna din conversație pentru a-l conduce în sala în care urma să aibă loc mitingul electoral.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 VIDEO Ea este