VIDEO BESTIAL! Dide, la Craiova: „Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”/Dragnea: „Vezi să nu răgușești, băi”

BESTIAL! Dide, la Craiova: „Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”/Dragnea: „Vezi să nu răgușești, băi” Cristian Dide, unul dintre cei mai activi protestatari anti-PSD, cunoscut pentru mesajele sale antiguvernamentale proiectate cu laser pe clădiri, s-a dus vineri la mitingul PSD de la Craiova, unde a intrat într-un dialog cu Liviu Dragnea.

Ieșit pe balconul unei clădiri din proximitatea mitingului PSD, Dide i-a strigat lui Dragnea: ”Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”.

”Vezi să nu răgușești, băi”, i-a strigat la rândul său liderul PSD.

”N-ai avut curaj să vii aici”, i-a mai strigat Dragnea.

”Ne vedem la Înalta Curte”, a fost replica lui Dide.

Întreaga scenă a fost filmată de jurnaliștii de la Ziarul de Craiova, iar clipul a fost post postat pe pagina de Facebook a asociației ”Evoluție în instituție”, condusă de Dide.

”După un discurs naționalist în care Dragnea a îmbrăcat haina de victimă închipuită a sistemului, la pachet cu glume prăfuite și câteva aplauze abia stoarse de la oamenii aduși acolo , Dide i-a amintit acestuia să-și șteargă zâmbetul fals pentru că urmează procesul de luni, de la Înalta Curte de Casație și Justiție.  Vă amintim că la scurt timp după mitingul organizat în București, Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive”, se precizează în postarea care însoțește clipul cu schimbul de replici între Dide și Dragnea.

 

 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

2 VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți” / Dezvăluiri incredibile des…

3 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

4 Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD …

5 Marius Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare