VIDEO Buhnici, desființat de două „tiktokărițe” cu milioane de vizualizări

VIDEO Buhnici, desființat de două „tiktokărițe” cu milioane de vizualizări

Două tinere l-au pus la punct pe George Buhnici pe TikTok după declarațiile sale controversate.

Videoclipurile celor două fete au adunat peste un milion și jumătate de vizualizări.

Oana, studentă în anul trei la Medicină, i-a transmis lui Buhnici că ar trebui să mai treacă și pe la ”școliță”, nu doar pe la ”săliță”.

”Bună, eu sunt Oana, am 43 de kilograme și cred că 1.66 înălțime. Am o frică îngrozitoare de a merge la mare din cauza faptului că trebuie să port costum de baie. Altfel spus, îmi e îngrozitor de frică să dau de indivizi care să mă facă să mă simt prost în propria mea piele.

Și nu sunt singura persoană care se luptă cu insecuritățile. Așa că dragi bărbați, înainte să treceți pe la săliță, mai faceți o pauză și pe la școliță. Pentru că până la urmă degeaba arăți bine că ai mers la săliță dacă mi se face scârbă când dai din guriță.

Iar acest tiktok se va opri înainte de un minut pentru că nu vreau să-mi irosesc nici măcar un minut din viață pentru asemenea indivizi”, a transmis Oana.

Cântăreața Olivia Addams l-a condamnat de asemenea și i-a amintit că este tată de fată.

”Salut, astăzi discutăm despre declarațiile sexiste ale lui George Buhnici și despre cum sexualizează el minorele. (...) Domnu Buhnici, cu tot respectul, oare v-a trecut prin cap că femeile care se duc la mare se duc acolo ca să se relaxeze, să se bronzeze, să facă băiță, nu ca să fie obiectificate și ca să stea lumea să se holbeze la ele?

După spusele dumneavoastră, femeile care au vergeturi nu prea au dreptul să se ducă la mare, mai bine stau pedepsite acasă, la cratiță. Șocant este altceva, lejeritatea cu care dumneavoastră ați spus că aveți noroc că soția dumneavoastră arată ca o minoră, deci standardul dumneavoastră de frumusețe este o minoră. Adică ați sexualizat minorele. Poate nici nu vă dați seama, dar la vârsta dumneavoastră frumoasă de 40 de ani, cu fiică acasă, că doar sunteți tată de fată, să vă doriți să vedeți la mare țâțe și buci fără vergeturi, cam cum au minorele, ceva nu este în regulă. Dar este ok, poate nu ați realizat ce ați spus. Noi femeile vă reamintim că al nostru trup nu este obiectul plăcerii bărbaților și că valoarea noastră ca femei nu este dată de felul în care ne percep bărbații după standardele lor de frumusețe. Dacă eu merg la sală merg ca să mă simt eu bine cu mine și să fiu sănătoasă, nu ca să întorci tu capul după mine libidinos și să mă fluieri, că nu-mi creează nicio plăcere”, a zis Olivia Addams.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…