VIDEO Bute, făcut KO de Alvarez

VIDEO Bute, făcut KO de Alvarez

Lucian Bute a fost invins prin KO sambata dimineata de Eleider Alvarez, intr-o lupta disputata in Quebec, la categoria semigrea. Pugilistul roman, care peste trei zile va implini 37 de ani, a rezistat doar pana in runda a 5-a cu Alvarez, care l-a surprins cu un croseu si l-a trimis apoi la podea cu o directa de dreapta.

Boxerul nascut la Pechea, revenit dupa aproape un an de pauza ca urmare a scandalului de dopaj, a inceput mai bine lupta si a pus stapanire pe centrul ringului, insa fara sa-l puna vreun moment in dificultate pe columbian, care a preferat sa astepte si sa 'intepe' prin directa de dreapta.

Dupa patru runde lipsite de lovituri puternice, dar in care Bute s-a ales totusi cu o taietura la nas, scorul era egal, cu cei doi boxeri castigand cate doua runde, conform specialistului televizunii canadiene care a transmis lupta.

A venit insa runda a 5-a, una in care Alvarez a iesit, practic, la lupta si inca din primele secunde a inceput sa loveasca puternic. Lupta s-a incheiat dupa ce pugilistul columbian, neinvins la profesionisti, l-a surprins pe Bute cu un croseu, iar apoi l-a trimis in lumea viselor cu o directa de dreapta.

E cea de-a 4-a infrangere din cariera lui Bute si a doua suferita prin KO, dupa cea de acum 5 ani, de la Nottingham, in fata lui Carl Froch, venita tot in runda a 5-a!

O infrangere grea pentru Bute, care ar putea lua in calcul retragerea. Daca nu, conform promoterului sau, Yvon Michel, ar exista posibilitatea unei revanse cu Jean Pascal, in fata caruia a pierdut la puncte la inceputul lui 2014.

De partea cealalta, pentru Alvarez, ajuns la 22 de victorii (11 prin KO), va urma o lupta pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu Adonis Stevenson.

Prima reactie a lui Lucian Bute dupa ce a fost facut KO de Alvarez
 
Lucian Bute a evitat sa vorbeasca despre viitorul sau dupa ce a fost facut KO de columbianul Eleider Alvarez sambata dimineata.

Intrebat de jurnalistii canadieni ce urmeaza pentru el dupa aceasta infrangere usturatoare, galateanul nu s-a aventurat in declaratii.

El nu a vorbit despre retragerea din activitate, insa nici despre o alta lupta pe care o va sustine in viitorul apropiat.

"Voi discuta cu cei din echipa mea si voi decide. Acum am nevoie de odihna, trebuie sa am grija de familia mea", a declarat Bute conform presei canadiene.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale