VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...

VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...

Ca orice români obișnuiți, Elena Udrea și partenerul acesteia, Adrian Alexandrov, au dus-o pe fetița lor cu ocazia zilei ei de naștere într-un loc magic și adorat de toți copiii: Disneyland Paris.

Elena Udrea a publicat în mediul online mai multe fotografii de la locația adorată de cei mici, alături de un mesaj dedicat fetiței ei, cu ocazia împlinirii a 2 anișori.

„La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris Elena Udrea în mediul virtual.

 Ca să fie treaba-trebă, Udrea a oferit și detalii la Theo Show, dezvăluind că micuța doarme neîntoarsă după ziua plină de aventuri. „E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie.

Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea, la Teo Show, purtând o coroniță de prințesă pe cap.

Adrian Alexandrov a mărturisit că Eva și-a dorit să îi cunoască pe celebrii Mickey și Minnie Mouse, dorință pe care au avut ocazia să i-o îndeplinească. Mai mult, ea va avea parte și de o petrecere pe măsură, de la care nu va lipsi tortul.

 
 
 
 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?