VIDEO „Cadavrele din Bucha nu existau înainte să vină trupele rusești ... ăă ... să plece, pardon”/Ambasadorul rus la ONU s-a dat de gol

VIDEO „Cadavrele din Bucha nu existau înainte să vină trupele rusești ... ăă ... să plece, pardon”/Ambasadorul rus la ONU s-a dat de gol

Ambasadorul rus la Națiunile Unite, Vasily Nebenzya, a ieșit pentru o secundă din linia de comunicare a Moscovei, care neagă categoric și prin aproape toate canalele posibile că nu are nicio legătură cu atrocitățile ce ar fi avut loc în Bucha.

Vasili NebenziaFoto: Agerpres/Xinhua

”Ceea ce vedeți în Bucha, în ce privește cadavrele întinse pe străzi, acestea nu existau înainte ca trupele rusești să vină ... ăă ... să plece, pardon”, a spus Nebenzya într-o conferință de presă la ONU.

​Ministerul rus al Apărării a vorbit marți despre imaginile cu masacrele comise în Ucraina, anunțând că vor fi descoperite și altele și susținând că nu e vorba de atrocități ale trupelor de invazie, ci de „operațiuni psihologice ucrainene”.

Autoritățile ucrainene au transmis marți că orașul Borodyanka ar putea fi cel mai grav afectat din regiunea Kievului, iar numărul crimelor contra civililor ar putea fi mai mare decât în Bucha.


UE va adopta o nouă rundă de sancțiuni împotriva Rusiei cel mai probabil miercuri, după ce au fost raportate ucideri de civili în nordul Ucrainei de către forțele ruse.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...