VIDEO Canotaj - JO 2020: Marian Enache - Restricţiile nu ne împiedică să dăm ce avem mai bun din noi (GALERIE FOTO)

VIDEO Canotaj - JO 2020: Marian Enache - Restricţiile nu ne împiedică să dăm ce avem mai bun din noi (GALERIE FOTO)

Canotorul Marian Florin Enache a declarat, vineri, după ce a obţinut calificarea în semifinala probei masculine de dublu vâsle de la Jocurile Olimpice împreună cu colegul său Ionuţ Prundeanu, că restricţiile de la Tokyo impuse de autorităţi nu îi împiedică să dea tot ce au mai bun în curse.

"E ceva special aici, din punctul meu de vedere. Dar asta este, sunt restricţii pentru că ei aici încă au cazuri de COVID. Însă restricţiile nu ne împiedică să dăm tot ce avem mai bun din noi şi să facem curse cât mai bune", a spus el pe pagina de Facebook a COSR .


"Obiectivul nostru nu a fost să câştigăm această serie, ci să terminăm în primele trei locuri ca să mergem în semifinale. Iar acum avem două zile de relaxare şi antrenamente pentru pregătirea semifinalei. Eu mi-am propus calificarea în finală, ce va fi acolo va fi doar un bonus pentru mine", a adăugat Marian Enache.

Colegul său de barcă, Ionuţ Prundeanu, a declarat la rândul său: "A fost o grupă grea, dar frumoasă. Pentru o primă cursă a fost bună, mai avem puţin de lucrat la mici detalii".

Ambele echipaje de dublu vâsle ale României, feminin şi masculin, s-au calificat, vineri, în semifinalele probelor , în prima zi a concursului de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Foto: (c)RADU TUTA / AGERPRES FOTO


În proba masculină de dublu vâsle, Ioan Prundeanu şi Marian Florin Enache au terminat pe locul al treilea în seria a treia de calificări (6:13.62) şi au obţinut biletul pentru semifinalele programate pe 26 iulie.

Foto: (c)RADU TUTA / AGERPRES FOTO


La dublu vâsle feminin, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat a treia serie a calificărilor, cu timpul de 6 min 49 sec 79/100 (la circa 8 secunde de următoarea barcă), urmând să evolueze în semifinale (26 iulie).
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!