VIDEO Carmen Dan, monument de tupeu și analfabetism! Bugetul pentru MUNIȚIA Jandarmeriei crește de 5 ori!!!

VIDEO Carmen Dan, monument de tupeu și analfabetism! Bugetul pentru MUNIȚIA Jandarmeriei crește de 5 ori!!!

Carmen Dan, monument de tupeu și analfabetism! Bugetul pentru MUNIȚIA Jandarmeriei crește de 5 ori!!! Dezbaterile din Parlament privind bugetul alocat Ministerului de Interne au scos la iveala faptul ca Guvernul si PSD au alocat de cinci ori mai multi bani, fata de anul trecut, pentru a achizitiona munitie destinata Jandarmeriei.

Deputatul USR Claudiu Nasui a scos la iveala, in timpul dezbaterilor, ca bugetul pentru munitia alocata Jandarmeriei creste cu 520%. El a incercat sa afle de la ministrul Carmen Dan mai multe amanunte, insa aceasta a reactionat foarte agresiv, fiind sustinuta de parlamentarii PSD din Comisia de buget.

Ascultați la Carmen Dan: „Avem un minister foarte mare și cheltuieli de personal foarte mare!!!

„E rau ca se dau mai multi bani Jandarmeriei?”, a intrebat foarte iritata Carmen Dan.

„Depinde ce vreti sa faceti cu ei, depinde cum vreti sa folositi acea Jandarmerie. Cred ca Jandarmeria nu si-a demonstrat utilitatea in serviciul poporului roman”, a replicat Claudiu Nasui.

Carmen Dan a refuzat sa spuna cati jandarmi sunt in organigrama MAI. „Ministerul are in organigrama 150.000 de posturi. Anul acesta in randurile angajatilor ministerului vor intra 6.300 de persoane. 5.700 reprezinta personal instruit in scolile de agenti si de subofiteri ale ministerului si aproximativ 600 de ofiteri absolventi ai Academiei de Politie”, a spus ministrul.

Bugetul Jandarmeriei va creste in total cu 6,72%, ajungand la 2 miliarde de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante