VIDEO Carnagiu în Serbia, după ce un elev de 14 ani a ucis 8 copii și un agent de pază

VIDEO Carnagiu în Serbia, după ce un elev de 14 ani a ucis 8 copii și un agent de pază

Opt copii și un agent de securitate au fost uciși după ce un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală din capitala sârbă Belgrad, afirmă Ministerul Afacerilor Interne din Serbia, citat de politika.rs .

Colegii de clasă ai suspectului susţin că acesta a intrat la ora de istorie, a deschis mai întâi focul asupra profesoarei, apoi a îndreptat arma spre copii. Acesta l-a împușcat pe agentul de pază care a încercat să-l împiedice să intre în unitatea şcolară.

13:20Momentul în care polițiștii îl scot pe băiatul de 14 ani din școală.Ofiţerii de poliţie l-au arestat pe tânăr şi l-au extras din zonă încătuşat şi cu capul acoperit cu o geacă.

Șase copii și un profesor al școlii au fost răniți și sunt în prezent internați.


Potrivit agenției AP, suspectul, un elev de clasa a șaptea, a fost arestat. Poliția a afirmat că băiatul ar fi tras mai multe focuri de armă cu pistolul tatălui său.

Imaginile difuzate de presa locală de la fața locului au arătat părinții adunați în fața școlii, în timp ce poliția îl scotea pe suspect, al cărui cap era acoperit în timp ce ofițerii îl conduceau spre o mașină parcată în stradă.

Împușcăturile în masă în Serbia sunt extrem de rare. Cu toate acestea, experții au avertizat în repetate rânduri cu privire la numărul de arme rămase în țară după războaiele din anii 1990.

Poliția a izolat blocurile din jurul școlii Vladislav Ribnikar, în centrul Belgradului. Școlile primare din Serbia au opt clase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...