VIDEO Categoria „valori”/Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tractoristului Paul Stănescu

VIDEO Categoria „valori”/Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tractoristului Paul Stănescu

Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tractoristului Paul Stănescu.

Se numește Marius Oprescu.

De la minutul 01.20:

În data de 28 07 2009, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt, interlopul Bercea Mondialul a fost instalat de către regele ţiganilor, Florin Cioabă, ,,Preşedinte al Romilor din România, La şedinţă, de-a dreapta lui Bercea, a fost prezent şi noul președinte al PSD Olt, Marius Oprescu, cel care a adus in sală un mare număr de ţigani, susţinători ai interlopului.

Facem precizarea că inserţiile de text care apar pe imagini nu ne aparţin.

 Marius Oprescu, acuzat că a făcut presiuni asupra medicilor după ce a rănit patru oameni cu mașina de serviciu

 Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a fost înscăunat la începutul acestui an șef al PSD Olt cu binecuvântarea baronului Paul Stănescu. Oprescu, noul lider al social-democraților din Olt, este un personaj controversat în județ din cauza acuzațiilor că ar fi vrut să mușamalizeze un scandal în 2013.

La acel moment, el al lovit cu mașina de serviciu de la CJ Olt – o Toyota Hilux – o căruță nesemnalizată încărcată cu lemne, rănind patru persoane, printre care și un adult care a murit după trei săptămâni.

Avocatul familiei bărbatului decedat a susținut la acel moment că Marius Oprescu a încercat mușamalizarea cazului și a acuzat Spitalul de Urgență din Slatina, unde a fost dus Oprescu pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, nu ar fi respectat protocolul medical.

Mai mult, medicul legist Sorin Lesnic a declarat atunci pentru Digi24 că a fost obligat să schimbe raportul privind cauza morţii uneia dintre victimele accidentului de maşină produs de Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt la acel moment. Medicul legist a declarat că a fost amenințat și împiedicat să obțină datele de care avea nevoie, chiar de către conducerea spitalului, fiind nevoie de intervenția poliției.

Legistul a spus că există suspiciuni că sângele care a fost recoltat în seara accidentului nu i-ar aparține lui Marius Oprescu, iar noile probe recoltate după două zile au fost trimise la Institutul Mina Minovici din București.

Oprescu a acuzat la acel moment, într-o intervenție la B1 TV, faptul că „se încearcă fabricarea unui dosar” împotriva sa, motiv pentru care, imediat ce a aflat de decesul unei dintre victime, i-a solicitat procurorului de caz, prin intermediului avocatului, „ca autopsia probelor de laborator sa se faca la institutul Mina Minovici, pe cheltuiala mea”.

În cele din urmă, Oprescu a fost achitat de justiție, Curtea de Apel Craiova achitându-l definitiv pentru acuzația de ucidere din culpă.

Dezinformarea lansată de ziarul de casă în cazul Caracal

În august 2019, în plin scandal public legat de dubla crimă din Caracal, publicația Gazeta Nouă din Olt, apropiată de Marius Oprescu, publica informația potrivit căreia Gheorghe Dincă, suspectul în cazul celor două crime, ar fi fost cercetat într-un dosar pentru că oferea fete militarilor americani din Deveselu. DIICOT a dezmințit oficial într-un răspuns pentru G4Media.ro.

Foto: Marius Oprescu (sursa: CJ Olt)

 Galerie foto și documente



 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...