VIDEO Câteva sute de persoane au protestat la București. Chiar suntem un popor de hoți?

VIDEO Câteva sute de persoane au protestat la București. Chiar suntem un popor de hoți?

 Chiar suntem un popor de hoți? Cateva sute de oameni au protestat duminica, in Piata Victoriei, din Bucuresti, dar si in principalele orase din tara, dupa ce mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei au fost anuntate, pe Facebook, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele au fost tinute sub solganul "Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania". Evenimentul a facut trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

Ora 20.30: Protestul de la Bucuresti a inceput sa se stinga, lumea pleaca usor-usor.

Ora 20.17: La Cluj-Napoca, aproximativ 300 de oameni s-au adunat in Piata Unirii. Cu pancarte avand mesaje precum "Uniti salvam toata Romania'", "Suntem cu ochii pe voi", manifestantii au plecat, la aceasta ora, intr-un mars pe strazile orasului.

La Sibiu, aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata magazinului Dumbrava. Manifestantii au plecat in mars pe o distanta de aproximativ 5 kilometri, pe principalele artere, pana pe Bulevardul Mihai Viteazu si inapoi, fiind insotiti de echipaje de jandarmi.

Si la Brasov, aproximativ 250 de oameni s-au strans, pentru a treia duminica la rand, sa protesteze fata de modificarea legilor justitiei si a Codului Fiscal. Oamenii s-au adunat in fata Prefecturii, iar apoi au pornit in mars spre Piata Sfatului. Ei au adus steaguri, dar si pancarte pe care se poate citi "Jos Hotia".

Cateva zeci de persoane participa si la Alba Iulia la un miting de protest, oamenii adunandu-se in fata Prefecturii si cerand demisia Guvernului. Protestarii au anuntat ca vor porni in mars pe principalele strazi ale municipiului.

La Oradea, aproximativ 80 de persoane protestesteaza la aceasta ora.

Ora 20. 15: Lumea a inceput sa paraseasca Piata Victoriei. Mai sunt circa 200-250 de oameni. Se striga "La inchisoare, nu la guvernare", "Fara penali" si "Demisia!

Ora 20.10: Circa 500 de persoane protesteaza in Piata Victoriei/Operei din Timisoara, duminica seara, indreptat impotriva masurilor fiscale si de reformare a justitiei ale guvernarii PSD+ALDE.

Ora 19.50: Lumea din Piata scandeaza: "Fara penali! In democratie hotii stau la puscarie! Iesiti cu noi, va fura si pe voi!"

Numarul se mentine constant, circa 500.

Ora 19.30: 500 de oameni s-au strans in fata Guvernului.

Ora 19.25: Aproximativ 400 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina. Se striga "Demisia!" , " Hotii!", "PSD, ciuma rosie!"

 Ora 19.00: Peste 300 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei.
"Justitie, nu coruptie!" , "Nu scapati!" , "Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si Dorneanu!" - cateva dintre scandarile celor din piata. Multe din masinile care trec prin piata claxoneaza in semn de sustinere.

Ora 18.34: Circa 150 de persoane protesteaza, in Piata Victoriei. Cei din Piata au fluiere si goarne si unii flutura steaguri. De la o portavoce se scandeaza "Zi de zi aici vom fi!"

Jandarmii au inceput sa monteze garduri de protectie in timp ce numarul protestatarilor creste constant.

Ce scriu organizatorii:

Daca cerem TOTI intr-un glas UN SINGUR LUCRU, avem sanse mari de izbanda. Sa fim uniti de data asta si sa aratam asta si prin imagine unitara si scop unitar.

Liviu Dragnea se afla LA UN PAS de a pierde puterea si de a-si pierde libertatea. Odata cu el toata caracatita de politicieni care a parazitat Romania in ultimii zeci de ani.
Noi, cei ce nu ne dorim sa fim o natie de hoti suntem la un pas de a ne lua tara inapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la directia europeana!
Ne aflam intr-un MOMENT CRUCIAL pentru directia in care va merge Romania in urmatorii ani.
Din acest motiv este vital sa actionam ACUM! In saptamanile care urmeaza se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect si predicat, RAZBOI institutiilor europene care il acuza ca a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului si celoralete institutii din justitie care ii cerceteaza faptele. "VA FI RAZBOI", cu toti cei ce isi doresc o clasa politica purificata de coruptie, razboi cu cei ce il contesta, dar si cu cei ce i-au ales. Cu noi toti!
Ne intalnim duminica la ora 18.00 pm, ora Romaniei, in pietele publice din localitatile noastre, fie din tara, fie din diaspora. Spunem NU asaltului asupra justitiei! Aparam independenta justitiei si ne opunem proiectelor de modificare a legilor justitiei discutate in acest moment in Parlament.

Protestele din Cluj si in Oradea sunt anuntate in Piata Unirii, tot de la ora 18.00.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…