VIDEO Căutat internațional, interlopul Mircea Nebunu a făcut live de la o nuntă la care a fost naș în Italia

VIDEO Căutat internațional, interlopul Mircea Nebunu a făcut live de la o nuntă la care a fost naș în Italia

Mircea Băluș, zis Nebunu, liderul clanului Sportivilor, e urmărit internațional și a fost reținut acum câteva luni în Italia.

Acum este liber și a făcut chiar un live de la o nuntă la care a fost naș și la care au participat și alți interlopi. Într-o imagine apare și Vali Nebunu.

Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, în urmă cu două luni, ca urmare a mandatului internațional emis de autoritățile române. Interlopul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și o lună pentru conducere cu permis fals de Ucraina.

Cu toate acestea, acum este liber și, mai mult a fost naș de cununie în Italia, la Milano, eveniment anunțat cu mai multe zile înainte pe rețelele sociale, conform Newsweek.

Interlopul Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Milano

Mircea Nebunu a făcut mai multe live-uri de la acea nuntă la care au participat și alți interlopi, precum cei din clanu Belgienilor, pe care Mircea Nebunu îi salută într-unul din clipurile filmate.

Nunta a avut loc în week-end-ul trecut, iar Mircea Nebunu a postat și o fotografie în care se află și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional și încă nelocalizat de autorități.

În imagine sunt invitați care au participat la nuntă iar poza este făcută în același local.

În stânga lui Mircea Nebunu se află Vali Nebunu, și el urmărit internațional, iar poza a fost făcută în același salon în care a avut loc nunta Foto: Facebook/NWR

La nuntă au participat maneliști celebri, precum Măru din Chitila, Robert Tunaru și Lucian Norocosu.

Mircea Nebunu a ținut ca Măru din Chitila să le trimită salutări celor din clanul Sadoveanu, lui Nat și lui Țane.

Vali Nebunu este în continuare căutat

La 20 octombrie 2021, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat Vali Nebunu la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă.

Cum Vali Nebunu nu s-a prezentat la penitenciar pentru executarea pedepsei, polițiștii au mers la el acasă pentru a-l ridica, însă interlopul a fost de negăsit.

El a fost dat în urmărire națională pentru executarea mandatului de pedeapsă cu închisoarea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”