VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat/Prostul de Vela s-a dus la postul lui Ghiță să se împăuneze cu amenda!

VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat/Prostul de Vela s-a dus la postul lui Ghiță să se împăuneze cu amenda!

Marcel Vela a intervenit în direct la România TV, după ce imaginile de la priveghiul interlopului Emi Pian au ajuns în centrul atenției. Ministrul de interne a spus că au fost date zeci de amenzi, inclusiv manelistului Florin Salam, care a cântat la sicriul liderului Duduienilor.

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană.

 

Mai multe imagini din timpul zilei au arătat cum zeci de oameni s-au înghesuit la funeraliile lui Emi Pian, fără să poarte mască de protecție. Nu a fost nici vorbă de distanțare fizică, căci oamenii erau grămadă în jurul sicriului.

Funeraliile vor dura patru zile

Funeraliile liderului clanului Duduianu se vor desfășura pe durata a patru zile.

Casa lui Emi Pian Jandarmeria la pirveghiul lui Florin Salam

Printre cei prezenți la priveghi s-a numărat și Florin Salam, care a cântat mai multe melodii. În timpul serii, postul de televiziune România TV a arătat mai multe imagini din curtea casei. Se văd zeci de oameni care ascultă melodiile interpretate de cântăreții invitați să cânte la priveghi.

Ulterior, ministrul de interne a intrat în direct și a explicat că “s-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Salam sau cum îl cheamă pe…”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa