VIDEO Ce a „pățit” inginerul american mutat în România

VIDEO Ce a „pățit” inginerul american mutat în România

Inginerul american mutat în România și care face senzație pe TikTok cu clipurile sale în care arată frumusețile care se găsesc în țara noastră, uimește din nou.

El a postat un clip în care aproape plânge, după ce un cuplu de români care l-a recunoscut și i-a plătit cina la restaurant.

Generozitatea și ospitalitatea românilor au ieșit încă o dată la iveală. Doi români i-au plătit în secret cina americanului mutat în România și care face videoclipuri în care le arată străinilor cum este de fapt viața în țara noastră. Cei doi l-au recunoscut de pe TikTok.

"N-o să vă vină să credeți ce tocmai mi s-a întâmplat. Luam cina într-un restaurant din Alba Iulia, unul dintre cele mai scumpe din oraș. O femeie româncă a venit la mine și mi-a spus că mă cunoaște de pe TikTok. Am stat puțin de vorbă, a venit și soțul ei. Mi-am terminat cina. Si am mâncat destul de mult, că îmi era foame.

A venit chelnerița la mine și mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic. Am întrebat de ce. Mi-a spus că au plătit cei doi. Cred că a costat cel puțin 30 de dolari.

Am fost surprins. A fost un gest generos din partea lor.

Astfel de gesturi fac ca zilele mele petrecute singur în România să fie mai ușoare. Aproape că-mi vine să plâng acum", spune bărbatul.

@oopsimovedagain Ok Romania, listen up. If you continue like this, I’m gonna buy a land, find a “nevasta”, and settle here forever. De ce, de ce mă îndrăgostesc? ?❤️?? #romanianpeople #albaiulia #generosity #hospitality #kindness #oopsimovedagain ♬ Arabesque - Debussy - Michael Charles Clark


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...