VIDEO Ce „cadou” au lăsat doi olteni într-un mall din Timișoara, Capitală Culturală Europeană...

VIDEO Ce „cadou” au lăsat doi olteni într-un mall din Timișoara, Capitală Culturală Europeană...

Incident șocant și scârbos, în chiar centrul Timișoarei. Care, reamintim, este anul acesta Capitală Culturală Europeană. Miercuri dimineața, în jurul orei 9, un cuplu a intrat cu mașina cu numărul de înmatriculare MH07ABP, într-o parcare subterană din Timișoara, scrie ziuadevest.ro .

Nu au stat mai mult de 10 minute, dar în urma lor au lăsat ceva ce i-a scârbit pe angajații de acolo. Și i-a făcut să se întrebe dacă au fost oameni sau animale cei care i-au vizitat. Pentru că, în parcarea împânzită de camere de supraveghere, cei doi, un el și o ea, și-au făcut nevoile fiziologice chiar lângă mașină. Aveau la ei chiar și hârtie igienică. Și nu s-au jenat de loc.

Lăsând la o parte numărul de la mașină, pentru că indivizii puteau fi din orice altă zonă a țării (poliția îi va găsi cu siguranță), faptul că asemenea specimene există încă în România mileniului III, arată că țara și societatea merge pe un drum greșit. Că educația și respectul față de societate lipsesc cu desăvârșire. Și că legile sunt prea îngăduitoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...