VIDEO Ce imbecil! Cretinul ăsta de la PSD zice că a propus eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști ca să vadă reacția USR și a PNL!

VIDEO Ce imbecil! Cretinul ăsta de la PSD zice că a propus eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști ca să vadă reacția USR și a PNL!

Ce imbecil! Cretinul ăsta de la PSD zice că a propus eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști ca să vadă reacția USR și a PNL!

Deputatul PSD Adrian Solomon, care a propus în Comisia de muncă eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști, amendament față de care a reacționat și conducerea PSD, anunțând că nu îl susține, a declarat, marți, că a făcut această propunere pentru că a vrut să vadă reacția USR și a PNL și a precizat că, dacă trebuie restartată societatea, atunci să fie restartată cu totul.

În legătură cu faptul că PSD a anunțat că nu susține amendamentul lui, Solomon a declarat că „în amendamentul respectiv se găseau toate indemnizațiile speciale care există în legislația românească”.

„Nu știu de la cine trebuia să am mandat ca să-mi exercit dreptul la inițiativă parlamentară”, a mai spus Solomon.

Întrebat de ce a propus amendamentul, replica lui Solomon a fost: „Ca să văd reacția USR și a PNL”.

Întrebat dacă pentru aceast lucru se joacă cu soarta oamenilor, deputatul PSD a spus: „Ei de ce se joacă cu soarta oamenilor? Sunt în toate categoriile de beneficiari oameni care au astfel de tratament din partea PNL și USR din 4 în 4 ani. Trebuie să vedem până la urmă tăiem pisica în două sau doar o tundem puțin. Eu am avut drept de inițiativă, am depus un amendament, a trecut, vedem la plen”.

„Eu nu-mi doresc eliminarea lor (a rentelor viagere – n.r.). (Am depus amendamentul – n.r.) pentru că am dreptul de inițiativă legislativă, ca să vă arăt tuturor care sunt toate aceste indemnizații speciale. El mâine poate să pice la plen, poate să fie retrimis la comisie, se poate orice”, a mai declarat Solomon.

El a susținut că decizia în forurile PSD era de eliminare a tuturor indemnizațiilor speciale. „Poate nu știau toți din cei din forurile de conducere ale partidului care sunt legile”, a adăugat deputatul.

Solomon a precizat că va susține amendamentul și în plen,  dar nu votează raportul în ansamblu.

„Am propus pentru că așa trebuie să pățească toți, înțeleg. (…) Argumentul este că trebuie să fie egalitate pentru toți. (…) Dacă tot e să trăim și să restartăm societatea, s-o restartăm cu totul”, a mai declarat acesta.

Video via Epoch Times România

PSD a precizat, marți seara, că se opune categoric eliminării indemnizațiilor de merit pentru artiști și sportivi și va vota împotrivă în plen la acest amendament pentru care Adrian Solomon nu a avut mandat din partea partidului.

Deputații din Comisia de muncă a Camerei au votat marți, în unanimitate, amendamentele de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, judecătorilor și procurorilor, ale personalului auxiliar din justiție, ale judecătorilor Curții Constituționale, ale funcționarilor parlamentari, ale funcționarilor Curții de Conturi, ale celor de la Avocatul Poporului și de la Academia Română, ale aviatorilor, diplomaților și ale foștilor șefi de stat.

De asemenea, în baza unui amendament propus de către deputatul independent Adrian Dohotaru au fost eliminate indemnizaţiile pentru aleşii locali.

Nu în ultimul rând, vor rămâne fără indemnizații de merit artiştii şi sportivii, potrivit amendamentului propus de Adrian Solomon (PSD).

Membrii Comisiei au votat pentru păstarea pensiilor speciale ale militarilor, polițiștilor și jandarmilor, ale personalului din penitenciare și ale foștilor angajați ai serviciilor secrete.

Raportul adoptat de Comisia de Muncă, cu doar un vot împotrivă și două abțineri, va intra miercuri pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, care este forul decizional.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel