VIDEO Ce jeg uman! Șeful Brigăzii de intervenție a Jandarmeriei: „Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. Pi...a mă-tii de nenorocit”

VIDEO Ce jeg uman! Șeful Brigăzii de intervenție a Jandarmeriei: „Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. Pi...a mă-tii de nenorocit”

Ce jeg uman! Șeful Brigăzii de intervenție a Jandarmeriei: „Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. Pi...a mă-tii de nenorocit”.

Bărbatul în alb din Piața Victoriei, unul dintre personajele care au executat ordinele de intervenție violentă a Jandarmeriei și care pare să fi fost coordonatorul principal în piață, este surprins într-o înregistrare video realizată vineri noaptea spunând unui protestatar, care îl întreba pentru ce s-a recurs la această acțiune, că au fost omorâți jandarmi, înainte de a-l înjura pe acesta.

Un protestatar care filma momente ale intervenției jandarmilor îl întreabă pe acest bărbat de ce s-a recurs la intervenția în forță,

„Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. P... mă-tii de nenorocit”, răspunde acesta, potrivit unei înregistrări publicate pe YouTube.

Răspunsul, de la minutul 6.40:

Pe reţelele sociale este notată asemănarea dintre acest bărbat şi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, noul comandant al Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş.

HotNews.ro l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă Paraschiv a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă și dacă este persoana care apare în imagine. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecția datelor cu caracter personal.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...