VIDEO Ce rezultă când două blindate rusești care atacă se întâlnesc cu două mine ucrainene „dușmănoase”

VIDEO Ce rezultă când două blindate rusești care atacă se întâlnesc cu două mine ucrainene „dușmănoase”

Dintr-o dronă aflată în aer, ucrainenii au surprins cum două blindate rusești au sărit în aer chiar în timp ce avansau rapid și trăgeau spre pozițiile armatei ucrainene.

Blindate rusesti explodeazaa pe un campFoto: Captura video

Cele două blindate de tipul BMP-3 sunt filmate cum traversează în viteză un câmp, în timp ce trag spre o lizieră unde s-ar fi aflat militari ucraineni. Schimbul de focuri s-ar fi produs lângă localitatea Vuhledar, aproape de Donețk.

La un moment dat se vede cum unul dintre blindate sare în aer după un contact cu o mină. După explozie blindatul e învăluit în fum, dar își continuă încet deplasarea în timp ce din el sar soldații ruși și o iau la fugă.

La scurt timp după, și cel de-al doilea blindat care și-a continuat drumul și executa trageri cu tunul sare și el în aer. Explozia e puternică, oprește în loc blindatul, iar la câteva secunde apar din vehicul soldați ruși care și ei o iau la fugă spre copacii din apropiere.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro