VIDEO Cel mai relaxant cântec din lume

VIDEO Cel mai relaxant cântec din lume

În această perioadă foarte stresantă pentru mulți oameni, a asculta o piesă liniștitoare poate fi revigorant, relaxant și chiar eliberator de stres, scrie Moss and Fogg .

La relaxare in parcFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Tocmai am ascultat piesa lui Marconi Union „ Weightless” și putem spune că te lasă ………. substanțial calmat. Și dacă nu vreți să ne credeți pe cuvânt, oamenii de știință au demonstrat că ascultarea acestei piese oferă oamenilor o reducere cu 65% a anxietății generale

Lyz Cooper, fondatorul Academiei Britanice de Terapie prin Sunet, spune că melodia este compusă dintr-un „ritm care începe cu 60 de bătăi pe minut și încetinește treptat până la aproximativ 50”. Ea explică că bătăile inimii noastre vor încetini în mod natural pentru a se potrivi cu ritmul melodiei. Iar cele cu puțin peste opt minute ale piesei au fost intenționat gândite. „Este nevoie de aproximativ cinci minute pentru ca acest proces, cunoscut sub numele de antrenare, să aibă loc”

Deci, după o întâlnire deosebit de lungă sau o știre tulburătoare, reduceți-vă stresul cu cea mai relaxantă melodie din lume.

Cântecul nu este singurul care ajută la calmarea nervilor oamenilor și face lucrurile puțin mai lin, dar este una dintre puținele piese care au fost testate și dovedite științific că ajută la relaxare

În mod similar, am găsit că aplicația de muzică Endel este convingătoare, creând o muzică liniștitoare, personalizată, care vă ajută să vă concentrați, să vă relaxați și să fiți în largul dvs.

În lumea noastră stresantă, este esențial să găsim timp pentru a readuce calmul în centrul atenției și credem că terapia muzicală ca aceasta poate fi o cale excelentă de urmat.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB