VIDEO Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada

VIDEO Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada

Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada. Sunt afirmațiile lui Dragnea făcute în emisiunea lui Gâdea, în 19 aprilie. Ulterior a spus numai minciuni. Dacă nu va șterge nimeni înregistrarea, va fi clar pentru toată lumea cine a luat hotărârea de a muta ambasada de la Tel-Aviv la Ierusalim...

De la minutul 45:

 Dragnea: „Eu am spus că și România trebuie să își mute ambasada la Ierusalim, după decizia SUA. Am fost sunat și din SUA, și din Israel. Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Poate părea puțin important, dar are o valoare simbolică uriașă, pentru un stat care are o influență nemaipomenit de mare în lume, în care sunt peste 500.000 de români, are o valoare foarte mare pentru administrația americană.

Mutarea ambasadei poate și cred că va aduce niște beneficii foarte mari pentru Romania. Am auzit tot felul de speculații, unele de inspirație rusească, altele securistoide, noi ne prefacem că avem ambasada la Tel Aviv, dar personalul diplomatic face naveta la Ierusalim. Toată activitatea se desfășoară la Ierusalim, e vorba și de o abordare pragmatică. Așa cum avem dreptul să stabilim unde avem capitala, așa are si Israelul dreptul să-și stabilească capitala. Este această decizie luată, o susțin și încep procedurile.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro