VIDEO Ciclism: Australianul Ben O'Connor a câştigat etapa a 9-a a Turului Franţei; Pogacar rămâne lider la general

VIDEO Ciclism: Australianul Ben O'Connor a câştigat etapa a 9-a a Turului Franţei; Pogacar rămâne lider la general

Ciclistul australian Ben O'Connor (AG2R-Citroen Team) a câştigat duminică, în solitar, etapa a 9-a a Turului Franţei, care a avut loc între localităţile Cluses şi Tignes (144,9 km), etapă la finele căreia slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) şi-a conservat poziţia de lider în clasamentul general.

Australianul a fost cronometrat în 4:26:43, fiind urmat de italienii Mattia Cattaneo (Deceunick-Quick Step, +5:07), respectiv Sonny Colbrelli (Bahrain Victorious, +5:34).



În ierarhia generală, podiumul este format momentan, în ordine, de Tadej Pogacar, cu timpul total de 34:11:10, Ben O'Connor (+2:01) şi Rigoberto Urain (Columbia/EF Education-Nippo, +5:18).

Marţi (luni fiind zi de pauză), etapa a 10-a va avea loc între localităţile Albertville şi Valence (190,7 km).

Aşa cum se ştie, ciclistul sloven Primoz Roglic (Jumbo Visma) a anunţat că se retrage din Turul Franţei, după cum a anunţat duminică echipa sa.

După ce a fost victima unei căzături în etapa a 3-a, şi apoi se afla la aproape 40 de minute de liderul clasamentului general, conaţionalul său Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), Roglic a afirmat că vrea să se ''recupereze şi să-şi fixeze noi obiective''.

''Am încercat să fiu concentrat asupra momentului prezent, pentru a lua etapele pas cu pas, dar după câteva zile am văzut că nu reuşesc şi că nu are sens să mai continui. Mă retrag cu strângere de inimă dar privesc cu speranţă spre viitor'', a spus Roglic, care anul trecut a încheiat pe locul 2 în Turul Franţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…