VIDEO Ciclism: Australianul Ben O'Connor a câştigat etapa a 9-a a Turului Franţei; Pogacar rămâne lider la general

VIDEO Ciclism: Australianul Ben O'Connor a câştigat etapa a 9-a a Turului Franţei; Pogacar rămâne lider la general

Ciclistul australian Ben O'Connor (AG2R-Citroen Team) a câştigat duminică, în solitar, etapa a 9-a a Turului Franţei, care a avut loc între localităţile Cluses şi Tignes (144,9 km), etapă la finele căreia slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) şi-a conservat poziţia de lider în clasamentul general.

Australianul a fost cronometrat în 4:26:43, fiind urmat de italienii Mattia Cattaneo (Deceunick-Quick Step, +5:07), respectiv Sonny Colbrelli (Bahrain Victorious, +5:34).În ierarhia generală, podiumul este format momentan, în ordine, de Tadej Pogacar, cu timpul total de 34:11:10, Ben O'Connor (+2:01) şi Rigoberto Urain (Columbia/EF Education-Nippo, +5:18).

Marţi (luni fiind zi de pauză), etapa a 10-a va avea loc între localităţile Albertville şi Valence (190,7 km).

Aşa cum se ştie, ciclistul sloven Primoz Roglic (Jumbo Visma) a anunţat că se retrage din Turul Franţei, după cum a anunţat duminică echipa sa.

După ce a fost victima unei căzături în etapa a 3-a, şi apoi se afla la aproape 40 de minute de liderul clasamentului general, conaţionalul său Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), Roglic a afirmat că vrea să se ''recupereze şi să-şi fixeze noi obiective''.

''Am încercat să fiu concentrat asupra momentului prezent, pentru a lua etapele pas cu pas, dar după câteva zile am văzut că nu reuşesc şi că nu are sens să mai continui. Mă retrag cu strângere de inimă dar privesc cu speranţă spre viitor'', a spus Roglic, care anul trecut a încheiat pe locul 2 în Turul Franţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

2 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit