VIDEO Cine este șefa Sănătății din Timiș, incapabilă să articuleze câteva cuvinte despre coronavirus: soție de fotbalist, pusă în funcție de PSD fără concurs

VIDEO Cine este șefa Sănătății din Timiș, incapabilă să articuleze câteva cuvinte despre coronavirus: soție de fotbalist, pusă în funcție de PSD fără concurs

Situație fără precedent într-o instituție publică, după ce șefa Direcției de Sănătate Publică din Timiș, Cornelia Malac-Cismaș, a fost incapabilă să articuleze explicații coerente într-o conferință de presă pe tema coronavirusului.

Ea s-a oprit de nenumărate ori în timpul conferinței, cerând un pahar cu apă și dând vina pe o presupusă stare de oboseală.

Cornelia Malac-Cismaș este reprezentanta Ministerului Sănătății în județul cu cele mai multe cazuri de coronavirus și ar trebui să implementeze măsurile pentru gestionarea problemei.

Imaginile au fost prezentate de jurnalista Anderka-Maria Iancea (PRO TV).

Cornelia Malac-Cismaș a fost numită șefa DSP Timiș în septembrie 2018, când ministru al Sănătății era Sorina Pintea. Ea a fost numită șef interimar al instituției, fără să dea vreun concurs. Cornelia Malac a mai deținut cu titlu de interimat această funcție în perioada 2015-2017, potrivit  DeBanat.ro .

Înainte de-a ajunge, în 2015, șefa DSP Timiș, Cornelia Malac a deținut funcția de director economic.

Ea este soția lui Romeo Malac, membru PSD și președintele Asociației Județene de Fotbal din Timiș. De asemenea, este cumnata lui Victor Malac, primar PSD în comuna Dumbrăvița, potrivit  Sursa de Vest .

Foto: Cornelia Malac (stanga) / Agerpres – Constantin Duma


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu