VIDEO Ciolacu: Am făcut apel către colegii care nu au făcut doza a treia să mergem la Romexpo să facem vaccinul

VIDEO Ciolacu: Am făcut apel către colegii care nu au făcut doza a treia să mergem la Romexpo să facem vaccinul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a făcut un apel către toţi colegii de partid care nu s-au vaccinat anti-COVID cu a treia doză ca după votul din Parlament pentru guvernul propus de Dacian Cioloş să meargă cu toţii şi să se imunizeze.

 "Cred că toată lumea trebuie să respecte legea (în privinţa măsurilor de combatere a pandemiei - n.r.). Mai mult, am făcut un apel către toţi colegii mei care nu au făcut doza a treia de vaccin ca după acest vot să mergem la Romexpo, ca orice cetăţean, să facem acest vaccin", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că toţi parlamentarii, indiferent din ce partid fac parte, trebuie să respecte regulile pentru combaterea pandemiei.

"Cred că e timpul ca politicienii care nu sunt de specialitate să nu îşi mai dea cu părerea (despre pandemie - n.r.). (...) Eu cred că politicienii ar trebui să înceapă să se mai abţină să îşi dea cu părerea, pentru că vedem unde s-a ajuns, mai ales prin actul de guvernare al lor. Ar trebui să se mai abţină să îşi dea cu părerea şi din acest moment să îşi dea cu părerea specialiştii", a menţionat acesta.

Întrebat dacă este posibil ca, după ce guvernul propus de Dacian Cioloş va fi respins în Parlament, PSD să susţină un guvern minoritar, Ciolacu a spus: "Nu am luat o decizie în acest sens. Cred că este un moment de responsabilitate, ar trebui să stăm un pic mai aplicaţi de vorbă şi să vedem ce se întâmplă efectiv în România". AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…