VIDEO Cioloș, LOVITURĂ MORTALĂ pentru PSD! Ce salarii și pensii anunță ministrul Muncii!

VIDEO Cioloș, LOVITURĂ MORTALĂ pentru PSD! Ce salarii și pensii anunță ministrul Muncii!

Guvernul Cioloș anunță o lovitură mortală pentru PSD chiar în buza alegerilor parlamentare! Salariul mediu brut va ajunge la 4.000 de lei până în 2021, iar creșterea medie a salariilor va fi de 29% - acestea sunt câteva dintre prevederile ce apar într-un proiect de lege care va schimba sistemul de salarizare din România, a declarat ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, luni, în exclusivitate, la Antena 3.

”Propunem o lege de salarizare unitară care să  poată să fie aplicată. În două săptămâni avem proiectul Legii salarizării, la începutul lunii decembrie, depunem legea”, a spus șeful de la Muncă, luni, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Totodată, ministrul Muncii a promis că cei cu salarii mici vor avea o creștere peste medie și de până la 60-70%. ”În România, sunt 5-6 milioane de salariați”, a spus Pîslaru.

În plus, ”salariul mediu brut va fi în jur de 4.000 de lei, în 2021. 4.000 de lei, de la 2.800 de lei, cât e azi”, a declarat ministrul Muncii.

Ministrul Pîslaru: Pensiile cresc cu 5%

Și pensiile vor crește, dă asigurări ministrul Muncii. 

”Pensiile cresc cu 5%-5,2%, de la 1 ianuarie. Nu avem probleme cu bugetul de pensii”, a spus Dragoș Pîslaru.

Peste 150.000 de locuri de muncă, nou create în 2016

În ce privește locurile de muncă nou create în acest ultim an, ministrul vorbește de aproape 155.000 de noi locuri.

”Anul acesta am avut 154.000 de noi locuri de muncă create”, susține ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale