VIDEO Cioloș, RĂSPUNS BESTIAL: Da, merg în coloană, ca toți ceilalți, așteptând la stopuri!

VIDEO Cioloș, RĂSPUNS BESTIAL: Da, merg în coloană, ca toți ceilalți, așteptând la stopuri!

Dacian Cioloș a dat un răspuns bestial la întrebarea dacă folosește coloana pentru a merge, dimineața, la Guvern! Într-un interviu pentru  HotNews , Cioloș a spus că da, merge în coloană, ca toți ceilalți, așteptând la stopuri!

Dan Tapalaga: Avem acest interviu la o ora matinala, parintii abia isi duc copiii la scoala. Cum va descurcati in trafic pana la Palatul Victoria, mergeti in coloana, fara coloana?
Dacian Ciolos: Merg in coloana care se formeaza pe bulevard, asteptand la stopuri. In rest, ma descurc cum se descurca si ceilalti.

Dan Tapalaga: Dar nu e traficul cam mare la ora asta, nu pierdeti timp?
Dacian Ciolos: Nu e foarte mare, ma trezesc mai devreme, imi iau in calcul timpul timpul de care am nevoie sa ajung la servici ca orice om.

VIDEO Interviul integral

Premierul Dacian Ciolos a vorbit in premiera, intr-un interviu pentru HotNews , despre implicarea sa pe scena publica dupa alegerile din decembrie. Ciolos a declarat pentru HotNews.ro ca "nu se da deoparte" de la o noua implicare in fruntea guvernului dupa alegerile parlamentare din decembrie, daca "o majoritate sustine o ideile din platforma pe care a lansat-o".

In interviul acordat ziaristilor Dan Tapalaga si Cristian Pantazi, premierul Ciolos a exclus insa participarea intr-un guvern de mare uniune PNL-PSD sau un guvern din care sa faca parte si PSD. Ciolos a raspuns la intrebarile despre activitatea unor ministri, despre eventuala sa intrare intr-un partid si despre opozitia Romaniei fata de tratatul Canada - UE pana cand nu vor fi ridicate vizele pentru romani.

Cele mai importante declaratii ale lui Dacian Ciolos:

Am spus ca nu ma dau de-o parte sa ma implic, asa cum cum am facut-o si in noiembrie anul trecut

Nu cred ca o structura de guvernare de mare coalitie ar putea functiona in perioada urmatoare. Si, oricum, eu nu ma vad implicat intr-o astfel de structura

Nu ma vad personal implicat intr-o astfel de formula (guvern din care sa faca parte si PSD)

Nu mi-am pus problema si n-o sa intru intr-un partid de dragul de a intra

De principiu, nu intentionez sa ma implic in campanie, cu atat mai mult cu cat mai trebuie sa guvernam

Pentru noi e imposibil sa acceptam acordul UE - Canada fara decizia de ridicare a vizelor. Contez pe ridicarea vizelor in 2017

Despre casatoria intre persoanele de acelasi sex: Pledez pentru toleranta cu respectarea ideii de familie traditionala

Vad o campanie disperata la adresa lui Kovesi

Imi doresc sa nu mai existe un serviciu secret la Ministerul de Interne, ci o structura de protectie internaCitește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…