VIDEO Circulaţia rutieră pe DN3 între Cobadin şi Ostrov a fost închisă din cauza viscolului

VIDEO Circulaţia rutieră pe DN3 între Cobadin şi Ostrov a fost închisă din cauza viscolului

Circulaţia rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN3, între kilometri 128 şi 222, Ostrov - Cobadin, judeţul Constanţa, din cauza viscolului puternic ce a redus vizibilitatea spre zero, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).



"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", precizează sursa citată.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33 sau 021/9360, precum şi pe paginile de Facebook şi de Twitter ale instituţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”