VIDEO Cîţu: Săptămâna viitoare se mai deschid 171 de centre noi pentru vaccinare

VIDEO Cîţu: Săptămâna viitoare se mai deschid 171 de centre noi pentru vaccinare

Premierul Florin Cîţu a anunţat că vor fi deschise săptămâna viitoare 171 de centre noi pentru vaccinare şi de la 15 aprilie, capacitatea de vaccinare va creşte la 100.000 de persoane pe zi.

Cîţu a susţinut o conferinţă de presă după ce a participat, duminică, la o şedinţă a Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).



"În ceea ce priveşte campania de vaccinare, săptămâna viitoare, se mai deschid 171 de centre noi pentru vaccinare. După 15, vom avea capacitatea să vaccinăm 100.000 de persoane pe zi. Este foarte important pentru toată lumea să înţeleagă că este singura soluţia de a depăşi pandemia. Pe lângă faptul că este singura soluţie de a deschide economia, este important şi din punct de vedere al sănătăţii, doar prin vaccinare putem să mergem mai departe şi putem să lăsăm pandemia în urmă, de aceea am făcut tot ce este posibil, toate resursele necesare pentru a avea dozele de vaccin. Avem dozele necesare să vaccinăm 5 milioane la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie, 10 milioane la sfârşitul lunii iulie - începutul lunii august. Dozele sunt, vin în România, trebuie doar să ne vaccinăm. Încurajez pe toţi românii să se înregistreze pe portalul ro.vaccinare şi să se vaccineze", a spus Cîţu. AGERPRES/(A - autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?