VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

O femeie a pretins că l-a văzut pe răposatul ei soț printre clienții dintr-un videoclip promoțional filmat recent pentru un restaurant indian - în ciuda faptului că acesta a decedat în 2014.

O femeie a pretins că l-a văzut pe răposatul ei soț într-un nou videoclip promoțional pentru un restaurant indian local - în ciuda faptului că acesta a decedat în urmă cu nouă ani.

Spice Cottage, un restaurant din satul Westbourne, West Sussex, a postat săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook un videoclip care arată mesele pline de persoane care se bucură de preparatele lor preferate.

Însă, în comentariile videoclipului, o femeie uluită a întrebat când a fost filmată înregistrarea, deoarece susținea că i-a zărit pe răposatul ei soț și pe fiul acestuia printre cei care luau masa, deși acesta a murit în 2014.

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a Spice Cottage pe 16 ianuarie, alături de legendă: "An nou, dispoziție nouă! În ultimele săptămâni, am lucrat din greu pentru a face experiența culinară și mai memorabilă.

"Vino alături de noi pentru un amestec perfect de arome rafinate, cu mâncăruri clasice și unice, inspirate de rețete de familie străvechi."

Iar în comentarii, o femeie pe nume Lucy Watson a întrebat: "Cât de vechi sunt imaginile? Răposatul meu soț și fiul său sunt în prima filmare, iar el a murit în 2014?".

The Spice Cottage's conversation with Lucy Watson

Deși nu ar fi imposibil ca restaurantul să fi folosit imagini vechi pentru videoclipul lor promoțional, proprietarii localului au insistat că videoclipul a fost filmat la începutul lunii și că nu este vechi de nouă ani.

"Bună Lucy Watson, îmi pare rău să aud asta. Acest material a fost înregistrat săptămâna trecută", spun proprietarii localului, potrivit Mirror.co.uk.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!