VIDEO Ciudatul incendiu la depozitele din apropiere de Moscova ale principalului retailer online din Rusia

VIDEO Ciudatul incendiu la depozitele din apropiere de Moscova ale principalului retailer online din Rusia

Un incendiu masiv a cuprins, miercuri, un depozit de lângă Moscova, iar o persoană a murit, 13 au fost rănite, iar două sunt încă date dispărute, informează News.ro citând Associated Press.

Incendiu puternic la un depozit aparţinând principalului retailer online din RusiaFoto: Alexander Zemlianichenko / AP - The Associated Press / Profimedia

Incendiul, care s-a produs la un depozit aparţinând principalului retailer online din Rusia, Ozon, a afectat o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi.

Oficialii pentru situaţii de urgenţă au declarat că o persoană a murit în incendiu, iar guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobyov, a anunţat că două persoane sunt date dispărute. Oficialii au precizat că doi dintre răniţi au fost spitalizaţi.

Coloane uriaşe de fum negru s-au ridicat pe cer deasupra zonei din apropierea oraşului Istra, la nord-vest de Moscova.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că 150 de pompieri şi trei elicoptere de pompieri au fost implicate în eforturile de stingere a incendiului.

Autorităţile nu au precizat ce a declanşat incendiul, dar agenţia de ştiri RIA Novosti a transmis că anchetatorii analizează incidentul ca fiind o acţiune provocată.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...