VIDEO Ciutacu: „Toți sunt în paltoane, în p…a mea!”/Curea: „Să nu f…m țara de 5 ori!”

VIDEO Ciutacu: „Toți sunt în paltoane, în p…a mea!”/Curea: „Să nu f…m țara de 5 ori!”

Dezlănțuire de injurii și obscenități în emisiunea moderată de Robert Turcescu pe canalul „Hai România”, care aparține Evz.ro (Dan Andronic). Victor Ciutacu și Mirel Curea au scăpat în direct expresii triviale, specifice gangurilor din Ferentari, relatează ziaristii.com .

Miercuri, 7 februarie, Robert Turcescu a avut trei invitați: doi în studio – colegii săi de la Evz.ro, Dan Andronic și Mirel Curea – și unul „în fereastră”, Victor Ciutacu.

Cei patru „ortaci” au fost cu „dracu'” și cu „dreacu'” în gură, mai ales Turcescu, Ciutacu și Curea. Ultimii doi au comis-o însă mult mai grav – Ciutacu în încercarea de a promova, ca de obicei, narativele rusești, iar Curea apărând decizia coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile.

Pe înregistrarea emisiunii, obscenitatea lui Ciutacu („în p…a mea”) are loc la minutul 10.17, iar cea a lui Curea („să nu f…m țara de 5 ori”) – la ora 34.37.

Victor Ciutacu: „Eu subscriu la teoria lui Cristoiu, că e ordin de zi pe «unitatea NATO», că prea nu e zi de la Dumnezeu să nu iasă ori câte-un ministru al Apărării, ori câte-un șef al Armatei. Fiecare ne anunță asupra iminentului pericol de a ne ataca Putin – nu știm exact din ce direcție pornește omu’, dar presupunem toți că începe de la noi. La noi, fiindcă ai un ministru al Apărării inept, unu’ care umblă în geacă de fâș la toate ceremoniile oficiale… nu știu dacă l-ați văzut pe ăla… căutați pe orice poză sau orice filmare – toți sunt cu paltoane, în p…a mea… mă scuzați… ăăăăă… Ciolacu, Iohannis… așaaaaa… e unul de la Focșani, Tâlvăr…”

VIDEO: Obscenități în direct: Ciutacu (min. 10.47) și Curea (min. 34.37)

Mirea Curea: „Bă, din punctul meu de vedere, bă, mi se pare corect să nu ducem ca tâmpiții, ca berbecii de 5 ori, să nu închidem școlile de 5 ori, să nu f…m țara de 5 ori. Dacă putem s-o facem doar de 3 ori, cu atât mai bine!”


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?