VIDEO CNAIR: Trafic rutier restricţionat, temporar, în zona pasajului suprateran Domneşti

VIDEO CNAIR: Trafic rutier restricţionat, temporar, în zona pasajului suprateran Domneşti

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional Centura Bucureşti (DCNB), în zona pasajului suprateran Domneşti, se va închide în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând de la miezul nopţii, timp de patru ore, pentru lucrări de montare a grinzilor metalice, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă transmis, vineri, AGERPRES.

"Duminică, 26.09.2021, în intervalul orar 00:00 - 04:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DNCB, km 52+100 - km 52+400, în zona Pasajului suprateran Domneşti, pentru montarea grinzilor metalice. Pe durata lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfăşura cu întreruperi de maximum 30 minute, pe ambele sensuri de circulaţie ale DNCB. Circulaţia va fi dirijată şi monitorizată de echipaje ale Poliţiei Rutiere şi reprezentanţi ai antreprenorului", se arată în comunicat.

 Reprezentanţii CNAIR precizează că, pentru legătura între A1 şi A2, se recomandă, ca rută alternativă, utilizarea Centurii de Nord a Capitalei: A1 - Chitila - Mogoşoaia - Otopeni - Afumaţi - A2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

3 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

4 Video viral

5 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…