Update: Poliția Capitalei a anunțat sancționarea cu 10.000 de lei a administratorului restaurantului și dispersarea mulțumii.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanțarea în apropierea unui restaurant din sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, polițiști ai Secție 1 Poliție au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței. De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.” potrivit Poliției.

Sute de oameni au stat la coadă, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promoțiile anunțate.

Coada s-a format pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, la un restaurant fast-food care s-a deschis astăzi, conform imaginilor difuzate de Digi 24.

Potrivit anunțului postat pe Facebook de reprezentanții localului, cei prezenți primesc un burger gratuit.

La fața locului a fost trimis un echipaj al Jandarmeriei București, care le pune în vedere acestora să respecte distanțarea fizică, au precizat reprezentanții instituției pentru G4Media.ro.

Sursa foto: G4Media.ro