VIDEO Coadă la Cantacuzino. Zeci de oameni așteaptă să cumpere noul supliment produs de Institut

VIDEO Coadă la Cantacuzino. Zeci de oameni așteaptă să cumpere noul supliment produs de Institut

Coadă de zeci de persoane în fața Institutului Cantacuzino. Oamenii s-au dus să-și cumpere cel mai nou produs lansat pe piață de centrul de cercetare, un supliment cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, recomandat în perioadele cu infecții respiratorii.

Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat în fața Institutului Cantacuzino din Capitală, în dorința de a cumpăra antioxidantul produs recent de medici și care este recomandat a se administra în perioadele cu infecții respiratorii. 

Unii stau deja de trei ore și au auzit că doar 39 de persoane ar fi reușit să cumpere suplimentul. De aproximativ 20 minute, stocul de antioxidant produs de Institutul Cantacunizo s-ar fi epuizat.

Ce este Orostim-HV, suplimentul alimentar vândut la Institutul Cantacuzino

Imunomodulatorul pentru care oamenii s-au strâns în Capitală se numește Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității. 

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață. 

Produsul va putea fi cumpărat începând cu 2 decembrie doar de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”