VIDEO Codruța Cerva, scoasă cu forța din mașină, amendată și lăsată fără permis după ce a sfidat poliția

VIDEO Codruța Cerva, scoasă cu forța din mașină, amendată și lăsată fără permis după ce a sfidat poliția

Codruța Cerva, simpatizantă PSD ajunsă cunoscută alături de Oana Lovin la nivel național după protestele pro-Dragnea, a fost oprită în trafic de poliție vineri, 12 ianuarie. Femeia a încercat să fugă, drept urmare a fost blocată și scoasă din mașină cu forța de oamenii legii.

Codruța Cerva a filmat întreg momentul în care a refuzat să prezinte actele mașinii și să iasă din mașină, în ciuda solicitărilor repetate ale oamenilor legii. De asemenea, a devenit violentă verbal, astfel că, într-un final, a fost scoasă cu forța.

”M-ai obstrucționat. Te-ai pus în fața mașinii. Mi-ați făcut semn să intru în trafic și v-ați pus în fața mașinii. N-am chef (n.r. - să prezinte documentele). Uite că n-am chef! Ia mâna de pe mașina mea. Ia, și ce faci? Îmi deschizi mașina și mă scoți din mașină. Întâi parchez mașina și apoi vă arăt actul. Cerva Codruța e numele meu, verificați-mă. De ce să cobor din mașină? Ia să văd cum mă luați cu japca din mașină. Ajutor! Ajutor! Ia mâna de pe mine! Ia mâna de pe mine, băga-mi-aș ****!. Ce dai, mă? Că e totul filmat. Te fac vedetă, bă! Nu îmi lua telefonul!”, se aude Codruța Cerva pe filmare.

Incidentele s-au petrecut vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 22.30.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au observat o conducatoare auto care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier.

„Având în vedere aceste aspecte, polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze. Conducătoarea autoturismului nu s-a conformat indicațiilor și solicitărilor polițiștilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceștia și a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată”, transmite Poliția Română.

Scoasă cu forța din mașină

Polițiștii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forțată a acesteia din vehicul și conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare și sancționare

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive aceasta a refuzat, devenind vilolenta verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare și condusă la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice”, mai precizează Poliția Română.

Șoferița a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...