VIDEO Colete cu droguri îngropate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție, descoperite de căutătorii de comori

VIDEO Colete cu droguri îngropate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție, descoperite de căutătorii de comori

Căutătorii de comori au găsit colete cu droguri îngropate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție, anunță televiziunea publică. În colete ar fi sute de pastile ecstasy. Prea scrie că valoarea unei astfel de pastile, în funcție de procentul de substanță activă pe care o conține, este între 15 și 25 de dolari. Ecstasy este un așa-numit drog de club, folosit la petreceri.

Potrivit acestui post, pasionații de istorie căutau antichități în Pădurea Băneasa cu un de detector de metale. La un moment dat, aparatul a început să indice că în pământ se află ceva. Au săpat și au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini, cu folie de aluminiu, care a declanșat detectoarele de metale.

În folii se aflau șase pungi cu pilule albastre, așa că au chemat poliția.

„Imediat ce au văzut coletele, agenții și-au dat seama că este o captură care se realizează, în general, după luni de anchetă. Acum, ei trebuie să îl găsească pe traficantul care și-a ascuns marfa ilegală la rădăcina copacului.

Pastile cu sigle asemănătoare cu cele găsite în pădure au fost capturate în divere state europene și în America de Nord”, arată site-ul TVR.

Cel mai probabil este vorba de pastile ecstasy.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”