VIDEO Condamnat, ieri, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală/El este Bogdan Drăghici, șoferul care s-a sinucis intrând cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei

VIDEO Condamnat, ieri, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală/El este Bogdan Drăghici, șoferul care s-a sinucis intrând cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei

Ora 8.25: Bogdan Drăgici fusese condamnat marți de Judecătoria Sector 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru viol și corupere de minori, potrivit surselor G4Media. Decizia nu era definitivă și putea fi atacată cu recurs.

Informația privind incidentul de la Ambasada Rusiei la București a fost preluată și de Nexta.

Ora 8.24: În ultima sa postare pe Facebook , Bogdan Drăghici a scris: ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

Articol inițial: O persoană a decedat miercuri dimineață, în jurul orei 6, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit gardul Ambasadei Rusiei, iar un incendiu a izbucnit imediat, anunță Poliția Română. Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat, dat fiind că un incendiu puternic a izbucnit imediat după ce jandarmii l-au somat pe șofer să coboare din mașină, potrivit surselor G4Media.

Potrivit informațiilor G4Media, șoferul este Bogdan Drăghici, șeful Asociației TATA, acuzat de corupere de minori. El era sub control judiciar și fusese condamnat, ieri, la 15 ani și 4 luni de închisoare.

Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment.

Context. Bogdan Drăghici a fost reţinut de procurori în august 2019 pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală. El a stat în arest aproape un an. Procurorii îl acuză pe Bogdan Drăghici că şi-a agresat sexual fiica este minoră.

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie 2019 emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Sursa foto: Facebook / Tudor Bogdan Teodorescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale