VIDEO Construcţia noii săli polivalente din Bucureşti, subiect de discuţie între ministrul Stroe şi Nicuşor Dan

VIDEO Construcţia noii săli polivalente din Bucureşti, subiect de discuţie între ministrul Stroe şi Nicuşor Dan

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va avea o discuţie cu noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, în privinţa proiectului construcţiei unei săli polivalente în Bucureşti, fiind convins că va avea o "altă deschidere" în această privinţă.


"Urmează să am o întâlnire cu primarul Nicuşor Dan pentru că noi din 2012 am oferit acel teren necesar construirii acelei săli. S-au succedat foarte mulţi primari care au anunţat iminenta demarare a construcţiei acestei săli, dar din păcate ne aflăm în acelaşi moment în care eram în 2012. Sunt sigur că de data asta vom avea o altă deschidere din partea primarului şi noului Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru că ei sunt practic cei care o vor construi pe terenul respectiv. Bugetul Primăriei Capitalei este mare şi suficient pentru un asemenea obiectiv", a declarat Stroe.

El a precizat că va discuta cu Nicuşor Dan şi problema Patinoarului Mihai Flamaropol, ale cărui lucrări de reconstrucţie au fost stopate din cauza unor probleme juridice.

"Nu e singurul obiectiv de altfel care trebuie deblocat. Tot în acea întâlnire vom vorbi despre Patinoarul Flamaropol, un obiectiv elementar, necesar sportului într-o capitală europeană. E cu mari probleme, încâlcit în instanţă, cu conflicte de natură juridică şi primăria trebuie să-l deblocheze", a mai spus Stroe. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”