VIDEO Continuă INTIMIDĂRILE în Piața Victoriei. Un protestatar a fost condus de polițiști la metrou

VIDEO Continuă INTIMIDĂRILE în Piața Victoriei. Un protestatar a fost condus de polițiști la metrou

Maratonistul Andrei Rosu, care de mai multe zile, de dimineata, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de actiunile Guvernului, reclama faptul ca politia a incercat sa ii evacueze dimineata pe cei cativa protestatari sositi, invocand ca jandarmii nu au instalat inca jardurile de protectie. Conform reporterului HotNews.ro care a transmis de la fiecare protest desfasurat in ultimele 16 zile in Piata Victoriei, jandarmii pun gardurile pe seara, de abia dupa ce se aduna cateva sute de oameni.

Andrei Rosu, care si-a improvizat "un birou" in Piata Victoriei pentru a putea lucra si protesta in acelasi timp, spune, intr-o inregistrare video postata pe Facebook, ca in aceasta dimineata politia a incercat sa ii evacueze pe cei cativa oameni care au sosit in piata in jurul orei 9:00. El povesteste ca in mijlocul pietii se afla un echipaj de politie iar politistii l-au escortat pe unul dintre protestatari la metrou. I s-a spus ca trebuie sa evacuzezi piata si ca la ora aia "nu se poate protesta", spune protestatarul.

"Politia spune ca nu avem voi sa protestam, in schimb cei de dincolo au voie sa fure. Ni s-a spus ca pana nu ingradeste politia nu avem voie. S-au trezit brusc. E bine, am inceput sa ii deranjam", spune Andrei Rosu.

"Daca ne ridica pe sus eu zic ca este cazul sa veniti aici, pentru ca nu se mai poate", a continuat protestatarul.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”