VIDEO Continuă să facă valuri momentul jenant cu reporterița Digi 24 care transmite din Israel, pe burtă, susținând că este sub bombardament

VIDEO Continuă să facă valuri momentul jenant cu reporterița Digi 24 care transmite din Israel, pe burtă, susținând că este sub bombardament

Momentul jenant cu reporterița Digi 24, Cristina Cileacu, care transmite din Israel, pe burtă și ascuns în spatele unei mașini, susținând că este sub bombardament, continuă să facă valuri.

Transmisiunea a devenit virală pe rețelele sociale după ce mai mulți privitori au arătat că, în timp ce Cileacu era pe burtă, prin spatele ei se plimbau, liniștiți, mai mulți cetățeni.

În imaginile difuzate pe rețelele sociale, reporterul Digi 24 spune, cu voce ce pare a fi încărcată de emoție: „Sunt destul de aproape de noi în momentul ăsta…Și se pare că s-au oprit. Cu siguranță că este și infanteria israeliană care mai interceptează aceste bombe. O să mai rămânem așa, puțin, fiindcă niciodată nu știi exact când se opresc bombardamentele…”, spune jurnalista, care purta și vestă antiglonț.

Însă, în timp ce vorbea, pe lângă ea au trecut liniștiți doi bicicliști, iar undeva mai în spate se vedeau niște pietoni care nu păreau a fi stresați de vreun bombardament.

„Eroii din prima linie

@Digi24_HD Într-o intervenție live din #TelAviv , #IsraelPalestineConflict Cristina Cileacu relatează culcată la pământ. În timp ce Cristina Cileacu relata fiind culcată la pământ,prin spatele ei se plimbă liniștiți oameni pe biciclete.

#HonestMediaIsDead ”, scrie pe X/ Twitter un comentator.

Digi 24 i-a trimis în Israel pe jurnaliștii Cristina Cileanu și Valentin Stan.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?