VIDEO Controverse după ce un bărbat care nu purta mască a fost pălmuit de o femeie într-un autobuz din Cluj

VIDEO Controverse după ce un bărbat care nu purta mască a fost pălmuit de o femeie într-un autobuz din Cluj

Un bărbat fără mască aflat într-un autobuz al Companiei de Transport Public din Cluj a fost pălmuit de o femeie enervată de discursul lui antivaccinist, arată adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, imaginile filmate au fost postate pe reţele de socializare, iar în clip se vede că bărbatul nu purta mască şi a intrat într-un conflict verbal cu ceilalţi călători, care i-au cerut să-şi pună masca.

La un moment dat, în cadru apare o femeie care îi pune mâna peste gură şi îl pălmuieşte, apoi se retrage. În acel moment, bărbatul se ridică şi el în picioare, dar nu este clar ce urmează pentru că aici se întrerupe filmarea.

Potrivit adevarul.ro , pe reţele sociale, clipul a trezit reacţii şi i-a împărţit pe internauţi în două tabere. Unii dintre ei susţin că femeia a procedat corect dându-i o lecţie bărbatului.

Alţii spun că femeia avea dreptate, dar că a avut un comportament necorespunzător şi că nu era normal să-l lovească pe bărbat, chiar dacă acesta nu respecta legea. În sfârşit, o a treia categorie susţin că bărbatul are dreptate în proporţie de sută la sută şi că femeia ar trebui dată în judecată pentru gestul său.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?