VIDEO Credeți că este întâmplare? Este incredibil cine este jurnalistul german săltat de jandarmi!

VIDEO Credeți că este întâmplare? Este incredibil cine este jurnalistul german săltat de jandarmi!

Credeți că este întâmplare? Este incredibil cine este jurnalistul german săltat de jandarmi! 

UPDATE: Ziaristul german a fost eliberat de la secția 5, a declarat soția sa pentru G4Media.ro. Mădălina Roșca a declarat că polițiștii l-ar fi acuzat că a obstrucționat cercetările, iar ziaristul Paul Arne Wagner a refuzat să semneze procesul verbal.

Reportajul „Aici nu-l avem decât pe Dragnea”:

Paul Arne Wagner este cel care a filmat, impreuna cu cei de la Pasaport Productions, filmul din Teleorman „Aici nu-l avem decat pe Dragnea”.

Colegii de la casa de documentare Passport Productions au anunțat miercuri pe Facebook că ziaristul german Paul Arne Wagner a fost luat de jandarmi și dus într-o dubă. Dacă informația se confirmă, ziaristul german ar fi unul dintre cei 22 de manifestanți ridicați de jandarmi la protestul de miercuri seară de la Guvern.

”Eram lângă el când filma ce se întâmplă și jandarmii l-au târât, l-au bagat singur într-o dubă și acum nu știu unde este”, a declarat pentru G4Media.ro Mădălina Roșca, soția ziaristului german.

 Realitatea TV a prezentat imagini video cu momentul în care ziaristul german a fost băgat într-o dubă a jandarmeriei

Anunțul de pe Facebook:

Hi, this announcement was posted on Facebook by his company: Colegul nostru de la Passport Productions, jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus.

În prezentarea reportajului, cei doi jurnalişti spun: „Pe străzile din Teleorman, pavate cu multe milioane de către Tel Drum, întâlneşti sate aşezate în peisaje fermecătoare, dar cu jumătate dintre case goale, părăsite de locuitorii care au hotărât să dea o şansă vieţii lor în alte judeţe sau în străinătate, pentru că, aşa cum spun cei care încă mai rezistă, singurul pentru care mai poţi lucra in Teleorman este Dragnea, impersonat fie de Tel Drum şi companiile-surori, fie de administraţia publică“.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…