VIDEO CTP îl face muci pe Kim Ir Sen Dragnea după minciuna PSD cu salariile, dar spune că „românii o vor înghiți și pe-asta!”

VIDEO CTP îl face muci pe Kim Ir Sen Dragnea după minciuna PSD cu salariile, dar spune că „românii o vor înghiți și pe-asta!”

 CTP îl face muci pe Kim Ir Sen Dragnea după minciuna PSD cu salariile dar spune că „românii o vor înghiți și pe-asta!” Alegătorii ar trebui să se considere înșelați să nu mai voteze politicienii care aruncă promisiuni ce nu pot fi onorate, afirmă jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24 . El spune însă că cei care au votat PSD „o vor înghiți și pe asta”. Cristian Tudor Popescu a comentat și reacția mută a premierului Sorin Grindeanu cu privire la nerespectarea programului de guvernare.

 „Ar trebui să asistăm acum la o moțiune de cenzură vizând demiterea guvernului Grindeanu de către PSD și ALDE, pentru că programul de guvernare a fost prezentat aidoma ideilor ale lui Kim Ir Sen și cuvântărilor lui Nicolae Ceaușescu. Trebuia respectat din scoarță-n scoarță, cum spunea dl. Dragnea. Este călcată biblia în picioare de către madam Vasilescu, de ministrul de Finanțe. Nu se dau banii la oamini, aș cum scria în sfântul program de guvernare”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Editorialistul a precizat că „n-are nicio importanță” dacă alt guvern nu are bani pentru creșterea salariilor. „A avut vreodată vreo importanță dacă există și bani pentru aceste majorări? Important e că o parte din populație a dorit să-i creadă pe domnii de la PSD”, a subliniat el.

„Acele hârtii de înălțat zmeul, numit program de guvernare, vor pica la pământ mai devreme sau mai târziu. N-a fost decât o cruntă demagogie, un șir de gogoşi pe care le-au înghiţit alegătorii. La noi e un concurs de gogoşi la alegeri, care se dezumflă ulterior”, a adăugat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a comentat și reacția mută a premierului Sorin Grindeanu cu privire la nerespectarea programului de guvernare.

„Ce ar putea să răspundă? Dacă dl. Dragnea nu ar fi repetat de zeci de ori, aidoma lui Nicolae Ceaușescu, că programul de guvernare este sacrosant, acum nu am avea o situație foarte specială. E normală rectificarea bugetară în plus, în minus, e normal ca un guvern să-și ajusteze din ținte. Numai că dl. Grindeanu se află în situația, forțat de Dragnea, de a nu putea răspunde. Pentru că dl. Dragnea a dictat acel program de guvernare. Va amintiți când l-a citit și a spus că e singurul care îl cunoaște din scoarță-n scoarță și că respectarea lui este cheia rezolvării oricărei situații”, a mai spus jurnalistul.

„Această demagogie a domnului Dragnea îl blochează pe dl. Grindeanu”, a subliniat el, adăugând că depinde de caracterul lui Sorin Grindeanu dacă va face pasul în spate. „Dl. Grindeanu a ales să tacă”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

„O să facă pe mortul în păpuşoi, o să meargă mai departe, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu cred că alegătorii vor reacţiona aşa cum ar trebui la asta. O vor înghiți și pe asta”, a afirmat Cristian Tudor Popescu, adăugând că votanții ar trebui „să nu mai voteze niște oameni care nu-și pot ține promisiunile pe care nu i-a obligat nimeni să le facă. Prima reacție a alegătorilor e să se considere înșelați, dar mi-e teamă că nu se va întâmpla aşa”.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat astăzi că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...