VIDEO cu înscenarea jandarmilor de la protestul din 12 mai. Ușor-ușor, actuala Putere începe să folosească metodele lui Putin! Iar Jandarmeria devine o armă politică!

VIDEO cu înscenarea jandarmilor de la protestul din 12 mai. Ușor-ușor, actuala Putere începe să folosească metodele lui Putin! Iar Jandarmeria devine o armă politică!

Video cu înscenarea jandarmilor de la protestul din 12 mai. Ușor-ușor, actuala Putere începe să folosească metodele lui Putin! Iar Jandarmeria devine o armă politică!

Evolutie in Institutie si Passport Productions  au realizat un film detaliat prin care demonstreaza ca jandarmii au inscenat violentele de la protestul din 12 mai. Ei au avut apoi pretext sa ii ia pe sus pe patru dintre cei mai activi protestatari.

In imagini, prezentate din mai multe unghiuri, apar momente in care jandarmii se imbrancesc unii pe altii pentru a crea senzatia ca ei sunt agresati de protestatari.

 
„Ca martori ai evenimentului si dupa o analiza a multor marturii foto-video de la fata locului, suntem convinsi de urmatoarele: membrii Jandarmeriei Romane prezenti la fata locului au creat in mod intentionat haos pentru a retine mai multi protestatari fara respectara normelor prevazute de lege. O actiune care a dus la privarea de libertate a patru protestatari si lovirea unuia dintre cei retinuti in duba jandarmeriei”, afirma realizatorii materialului video.

„Pretextul pentru retinerea lui Cristian Mihai Dide – faptul ca avea cu el un generator electric – este ridicol, intrucat generatoare sunt prezente la orice fel de eveniment public, folosite de catre participanti, jandarmerie si televiziuni, iar legea, intr-adevar, este aceeasi pentru noi toti. Daca Dide nu ar avea dreptul sa foloseasca un generator la protest, nu ar avea acest drept nici Jandarmeria sau Digi24. Dar generatoare (inclusiv cel folosit de Dide), au fost mereu folosite la proteste, pentru a amplifica sunet sau pur si simplu pentru a prepara ceai cald pe timp de iarna.

In consecinta, pe 12 mai, haos si violente au fost create nu de catre protestatari, ci doar de membrii ai fortelor de ordine, jandarmi care au pervertit munca lor in interes public facand exact ceea ce ar trebui sa previna, punand in pericol cetatenii pe care ar trebui sa ii protejeze. Retinerea protestatarilor ar putea fi considerata arbitrara. Ar putea de asemenea ca protestatarii sa figureze si pe o agenda a Jandarmeriei, caci o data ce ai fost amendat sau retinut, primesti un fel de abonament din partea Jandarmeriei, si vei fi retinut iar si iar, indiferent de ceea ce faci sau spui. Arbitrar este pretextul pentru care un cetatean este retinut, dar ne uitam probabil la o agenda calculata cand vine vorba despre persoana vizata. Asta ne conduce la presupunerea justificata ca unii protestatari activi sunt vizati de Jandarmeria Romana si vor fi amendati sau retinuti de indata ce au aparut la o manifestatie publica.

Acest material video va fi prezentat in instanta, pentru o evaluare cu adevarat obiectiva a situatiei”, mai spun realizatorii materialului video.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!