VIDEO cu primele SECUNDE după „ACCIDENT”!

VIDEO cu primele SECUNDE după „ACCIDENT”!

Un jurnalist din Buftea publică pe siteul Expresuldebuftea.ro  o filmare realizată la scurt timp după accidentul avut de Dan Condrea pe 22 mai, pe șoseaua dintre Corbeanca și Buftea. Traficul se desfășoară cu dificultate, sunt bucăți din Opel împrăștiate pe carosabil iar pentru o secundă în cadru apare și misteriosul biciclist, unul din cei doi martori oculari ai teribilul incident rutier. De asemenea, la fața locul accidentului sau în imediata apropiere apar numeroase persoane, deși este abia 18.47, oră la care martora depășită de mașina lui Condrea, Gabriela Pelin, spunea că suna la 112. Tot martora declara ulterior că primele mașini au început să sosească după minute bune la locul impactului, prima fiind o mașină a poliției locale care ”trecea întâmplător”.

Filmulețul este însoțit și de un articol intitulat: Cine ne-a băgat mortul in casă? / Merită „răsfoit”... 

Fiind primul care a publicat imagini de la fața locului, am avut o săptămână in care am fost asaltat de jurnaliști de la diverse trusturi de presă, care au dorit cât mai multe detalii despre incidentul anului in Romania, dar și informații despre diferite persoane din Buftea, care ar putea să știe ceva ce ar arunca ancheta in aer.

Spre surprinderea mea, toți jurnaliștii cu care am stat de vorbă, și care mi-au cerut informații și imagini, au specificat si sursa expresuldebuftea.ro. Sper că știți că sunt un tip foarte echilibrat și nu am aruncat vorbe, nume și informații aiurea. De fapt, tot ce știu despre acest caz, știu de la ei!

N-am vrut să revin asupra subiectului, căci nu sunt de meserie jurnalist, nici procuror și nici nu caut trafic pe tema asta. Dar am observat că misterul se adâncește și controversa se leagă tot mai mult de orașul nostru. Și când vine vorba de orașul nostru, nu pot să stau deoparte. Revenim cu o serie de imagini video EXCLUSIVE de la fața locului. 

Deși nu am studiat cazul, imi pemit niște comentarii legate de Buftea, și vă rog să mă atenționați dacă sunt pe lângă. Nu am fost niciodat adeptul teoriei conspirației, dar parcă prea e cusută cu ață albă moartea astuia! Și dacă ar fi ceva dubios, doar presa ar putea descoperi ceva, cum s-a intamplat in ultimul timp in Romania.

*primele imagini sunt imediat după accident, ora de la bord cred ca este cu fix o ora in urma, când salvarea incă nu sosise, doar mașina de poliție care trecea intâmplător dinspre Corbeanca.

*Nu am investigat, dar așa am reținut inițial, că trecea intâmplător. Polițiștii cred că sunt bufteni.
apare foarte clar in imagini biciclistul, pare-se unicul martor, caruia i s-a pierdut urma, după spusele unor jurnaliști. Iata-l foarte clar in aceste imagini!

*s-a cautat masina pe camere video si abia dupa o saptamana ziariștii au aflat că a venit dinspre Crevedia, nu dinspre Mogosoaia, nu dinspre Corbeanca.

*ziariștilor de la Digi24 li s-a comunitat inițial de către Poliția Locală Buftea că Dan Condrea nu  fost surprins pe caremerele din oraș.

*apoi procurorii au publicat faptul ca masina lui Condrea a trecut de 13 ori intr-o ora pe traseul Buftea-Tamași. Cat de dubios poate fi?

*un astfel de om, un securist odios, nu se poate sinucide așa, pe șosea, la voia intâmplării… magistrala de cale ferată era la câteva sute de metri. E mult mai sigur să te arunci in fața unui tren decât intr-un pom!

*cum de nu a fost filat de servicii un astfel de om intr-un astfel de caz?

*de ce face declarații contradictorii doamna din Buftea care pretinde că a fost martor și care apare așa lejer la toate televiziunile, in timp ce primii sosiți la fața locului nu vor să iasă deloc in public?

*cum de primăria nu a montat camere de supraveghere pe acest drum județean din Buftea și a montat pe strada Aviației, la aproxiamtiv 1 km pe camp, strada absolut nelocuită și necirculată, care se termină in pădure?

*ce păzește mașina roșie de teren pe care am remarcat-o și eu pe câmpul din zonă și ai cărei ocupanți in civil s-au recomandat ca agenți de pază când s-au intâlnit pe câmp cu o echipă de televiziune? Sperăm că ei doar păzesc ferma primarului Pistol aflată foarte aproape de locul accidentului.

*cine și de ce a chemat fetele de la salubritate (SSB) duminica seara sa curețe locul la doar o oră de la accident? Nu să măture doar șoseaua, ci să ridice și piese importante din iarbă când ancheta nici nu incepuse…

*cine și de ce a chemat platforma unei firme din Buftea să ridice mașina la doar o oră de la accident? Deranja pe cineva epava in iarbă? Cine a decontat serviciul prestat de firma bufteană?

*ultimele două intrebări duc inevitabil gândul bufteanului la mult trâmbițata prietenie dintre edilul nostru și șeful SRI, Eduard Hellvig.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

5 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...