VIDEO Cum a reuşit un cerb să scape din colţii lupilor. Imagini rare filmate în Parcul Naţional Călimani

VIDEO Cum a reuşit un cerb să scape din colţii lupilor. Imagini rare filmate în Parcul Naţional Călimani

Un angajat al Parcului Naţional Călimani a reuşit să firmeze momentul în care un exemplar superb de cerb a fost atacat de lupi.

Cerbul a reuşit să se salveze din ghearele prădătorilor săi, dar a fost rănit. Rangerul Cristin Cireş de la Parcul Naţional Călimani a reuşit să surpindă în imagini video momentul în care doi lupi au atacat un cerb.

Lupta pe viaţă şi pe moarte s-a purtat în apă. Lupii au reuşit să rănească cerbul, dar nu atât de grav încât să-l prăpuşească la pământ.

„Ieri, 9.06.2020, in patrularea sa zilnica, colegul nostru dl. Cires Cristin, a surprins niste imagini cu puternic impact emotional! Deocamdata, cerbul a scapat din ghearele pradatorilor!”, au transmis reprezentanţii Parcului Naţional Călimani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...