VIDEO Cum arată camerele de hotel în care sunt cazați jucătorii Franței în Qatar

VIDEO Cum arată camerele de hotel în care sunt cazați jucătorii Franței în Qatar

Jucătorii naționalei de fotbal a Franței au ajuns în Qatar, acolo unde își vor apăra titlul de campioni mondiali cucerit în 2018 după ce au învins în finală naționala Croației. Jucătorii francezi au parte de cele mai bune condiții de cazare la hotelul din Qatar.

Naționala Frantei FOTO EPA EFE

Atacantul celor de la AC Milan, Olivier Giroud, a prezentat camera de hotel în care a fost cazat. Acesta a primit o cameră personalizată. Încă de la intrare a fost întâmpinat cu un poster mare cu numele și imaginea sa. În interior, gazdele hotelului au pus mai multe baloane în culorile drapelului francez, dar și o pernă cu mesajul "Bine ai venit".

Fotbaliștii prezenți la Campionatul Mondial din Qatar beneficiază de aceleași condiții de cazare.

Campionii mondiali en titre beneficiază de confortul fizic în Qatar, însă cel psihic este la pământ după accidentarea lui Karim Benzema, deținătorul Balonului de Aur, care nu va putea lua parte la CM 2022.

Antrenorul Didier Deschampes a primit numai vești proaste în ultimele zile. După accidentarea mai multor jucători de bază, atacantul naționalei Franței părea că are șanse reale de a juca în Qatar chiar dacă nu era complet refăcut după problemele medicale pe care le-a avut în ultima perioadă. Benzema a ieșit mai devreme de la antrenamentul de sâmbătă, iar după câteva ore presa franceză a anunțat că atacantul francez nu va evolua la Mondial.

Franța face parte din grupa D alături de Australia, Danemarca și Tunisia. Francezii vor juca prima partidă în compania naționalei Australiei marți, de la ora 21:00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...